ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Καμπύλες από άλλο πλανήτη: Η Νίκι Μινάζ τα… πέταξε όλα και έκανε τον ανδρικό πληθυσμό να «παραληρεί»

Η ράπερ, στιχουργός, ηθοποιός και μοντέλο από το Τρινιντάντ παρουσίασε τις... δολοφονικές της καμπύλες

Καμπύλες από άλλο πλανήτη: Η Νίκι Μινάζ τα… πέταξε όλα και έκανε τον ανδρικό πληθυσμό να «παραληρεί»

Η Ονίκα Τάνυα Μαράζ, γνωστή με το καλλιτεχνικό όνομα Νίκι Μινάζ, αποφάσισε να «μοιράσει εγκεφαλικά» στους πάνω από 164 εκατομμύρια ακόλουθούς της στο Instagram για τα 39α γενέθλια της.

Η ράπερ, στιχουργός, ηθοποιός και μοντέλο από το Τρινιντάντ παρουσίασε τις… δολοφονικές της καμπύλες την Τετάρτη 8 Δεκεμβρίου, μοιράζοντας τρία γυμνά στιγμιότυπα.

Το πρώτο δείχνει την «βασίλισσα» της hip hop να ποζάρει ενώ ισορροπεί μια τούρτα στο δεξί της χέρι και με το άλλο καλύπτει το στήθος της, ενώ το σώμα της είναι… ντυμένο σε μια αλυσίδα με κοσμήματα.

Στη δεύτερη φωτογραφία ο τυχερός είναι ένας τεράστιος λούτρινος αρκούδος, ο οποίος αραχτός και χαμογελαστός απολαμβάνει την ολόγυμνη «Μπἀρμπι» του, σε ροζ φόντο που είναι και το αγαπημένο χρώμα της Νίκι Μινάζ.

Το τρίτο στιγμιότυπο δείχνει τη σταρ να κρατά την τούρτα της, για άλλη μια φορά, καθώς γέρνει προς την κάμερα, τονίζοντας για άλλη μια φορά το στήθος της.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Πάνω από 2,4 εκατομμύρια ακόλουθοί της έχουν… δηλώσει ότι τους αρέσει η ανάρτηση της , ενώ εκατοντάδες είναι και οι ευχές που έχει λάβει.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.