Κάνιε Γουέστ εναντίον Κ.Καρντάσιαν: «Δε με αφήνει να δω τα παιδιά μου»

Κάνιε Γουέστ εναντίον Κ.Καρντάσιαν: «Δε με αφήνει να δω τα παιδιά μου»

Νέο επεισόδιο στο οικογενειακό «δράμα» της Κιμ Καρντάσιαν με τον πρώην σύζυγο της, Κάνιε Γουέστ. Παρότι, έγιναν αρκετές προσπάθειες στο παρελθόν να χωρίσουν πολιτισμένα διατηρώντας μια καλή και τυπική σχέση, κυρίως για τα τέσσερα παιδιά τους φαίνεται πως αυτό δεν συμβαίνει.

Ειδικότερα, από τότε που έχει προχωρήσει στην ζωή της η γνωστή ριάλιτι σταρ ο ράπερ οι επιθέσεις του Γουέστ έχουν ενταθεί.

Χθες, ο γνωστός τραγουδιστής κατηγόρησε την πρώην σύζυγό του ότι αποκρύπτει το που γίνεται το παιδικό πάρτι της κόρης τους, Σικάγο.

Η 4χρονη γιόρτασε χθες μαζί με την ξαδέρφη της, Στόρμι τα γενέθλια της σε ένα μαγικό τοπίο που είχε στηθεί για εκείνες με μπάρμπι και ρόζ μπαλόνια. Ο Κάνιε Γουέστ, σε βίντεο που ανήρτησε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, κατηγορούσε την Κιμ Καρντάσιαν ότι δεν απαντά στα τηλέφωνα για να του πει που είναι το πάρτι γενεθλίων και ότι δεν επέτρεπε ούτε στις νταντάδες των παιδιών να μιλήσουν.

Σε βίντεο που δημοσίευσε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης επιτίθεται σφοδρά εναντίον της πρώην συζύγου του.

Μάλιστα, έλεγε ότι δεν είναι η πρώτη φορά που του αποκρύπτουν πληροφορίες και γίνεται μια προσπάθεια να απομακρυνθούν τα παιδιά από εκείνον. Βλέποντας παντού εχθρούς, ο Κάνιε Γουέστ ισχυρίζεται ότ ι δεν είναι μόνο η ίδια η Κιμ στο «κόλπο» αλλά και η μητέρα και μανάτζερ της, Κρις.

Από την πλευρά της Κιμ Καρντάσιαν, απορρίπτουν αυτές τις κατηγορίες και λένε ότι ο Κάνιε Γουέστ είχε προτείνει να γίνουν δύο ξεχωριστά πάρτυ ένα που θα διοργνάνωνε η Κιμ και ένα ο ίδιος για την μικρή, Σικάγο.

Πάντως, βίντεο που κυκλοφόρησαν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, δείχνουν ότι ο Γουέστ τελικά βρήκε που γινόταν το πάρτυ και συμμετείχε παίζοντας με την κορούλα του. Η κόντρα όμως συνεχίζεται εως και τώρα με τον ίδιο να κατηγορεί την Κιμ ότι δεν μεγαλώνει η ίδια τ απαιδιά τους αλλά και οι νταντάδες τους και ότι η μοναδική έννοια της είναι η προβολή της ζωής της και τα χρήματα που βγάζει από αυτό.

Είναι χαρακτηριστικό του μεγέθους της κόντρας που έχει ξεσπάσει, ότι έχει γράψει ακόμα και τραγούδι που αφήνει αιχμές κατά της πρώην συζύγου του αλλά και του τρόπου που μεγαλώνει τα παδιιά της, θέλοντας να τα απομακρύνει από εκείνον και να δείξει ότι δεν είναι καλός πατέρας.

Σε πρόσφατη συνέντευξη του κι όλας, το πήγε ένα βήμα παραπέρα λέγοντας ότι «Νωρίτερα αυτή την εβδομάδα, και συγκεκριμένα τη Δευτέρα, όταν πήγα να πάρω τα παιδιά μου από το σχολείο, η ασφάλεια με σταμάτησε στην πύλη. Σε εκείνο το σημείο λοιπόν, η ασφάλεια ήταν ανάμεσα σε εμένα και τα παιδιά μου και αυτό δεν πρόκειται να συμβεί ξανά. Αλλά δεν ήθελα να διαφωνήσω γι’ αυτό.

Έτσι απλά πήγα τα παιδιά μου στο σχολείο και μετά πήγα και τα ξαναπήρα. Οδηγώ. Τα επιστρέφω στο σπίτι και η Νορθ μου λέει: «Θέλω να ανέβεις πάνω και να δεις κάτι». Και αισθάνθηκα να είναι σαν: «Ωχ, ο μπαμπάς δεν μπορεί να έρθει να δει κάτι. Ο μπαμπάς δεν μπορεί να μπει μέσα».

Ο Γουέστ ισχυρίζεται ότι αυτός και η Καρντάσιαν δεν έχουν συζητήσει ποτέ τους περιορισμούς και τους κανόνες που έχουν να κάνουν με την πρόσβασή του στο πρώην κοινό τους σπίτι.

«Η κόρη μου ήθελε να μπω μέσα», συνέχισε ο Γουέστ. «Είναι σαν να είμαι ο πλουσιότερος μαύρος και ο πατέρας της Νορθ και η ασφάλεια να με εμποδίζει να μπω στο δωμάτιο της κόρης μου. Και ακούω ότι ο νέος φίλος της (εννοώντας τον Πιτ Ντέιβιντσον) είναι μέσα στο σπίτι και εγώ δεν μπορώ καν να μπω μέσα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Η ασφάλεια δεν θα μπει ανάμεσα σε μένα και τα παιδιά μου και τα παιδιά μου δεν θα ξαναμπούν στο TikTok χωρίς την άδειά μου».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.