ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Πέθανε ο ηθοποιός Γιώργος Τσαούσης – H ανακοίνωση απο το «Σπίτι του Ηθοποιού»

Πέθανε ο ηθοποιός Γιώργος Τσαούσης – H ανακοίνωση απο το «Σπίτι του Ηθοποιού»

Θλίψη στον καλλιτεχνικό κόσμο, καθώς πέθανε ο γνωστός ηθοποιός Γιώργος Τσαούσης, όπως ενημερώνει το «Σπίτι του Ηθοποιού».

«Ο Γιώργος Τσαούσης, αγαπημένος συνάδελφος και σπουδαίος άνθρωπος, έφυγε από τη ζωή στις 27 Δεκεμβρίου 2021 σκορπίζοντας απέραντη θλίψη στην οικογένειά του, στους συναδέλφους του και σε όσους τον γνώριζαν» αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση.

Το «Σπίτι του Ηθοποιού» κάνει λόγο για έναν «σπουδαίο, αλλά σεμνό ηθοποιό», αλλά και έναν «σπάνιο άνθρωπο, καλό, ευγενικό, δίκαιο και δοτικό».

«Είχε συμμετάσχει σε πάρα πολλές ταινίες και σε πολλές θεατρικές παραστάσεις αφήνοντας πάντα το στίγμα του» συμπληρώνεται, ενώ γίνεται γνωστό πως ο ανιψιός του, ο γνωστός ποινικολόγος Σάκης Κεχαγιόγλου «προσέφερε εις μνήμη του το ποσό των 5.000€» στο Ίδρυμα.

«Ευχόμαστε καλό κουράγιο στην οικογένειά του, που μέχρι την τελευταία στιγμή ήταν δίπλα του φροντίζοντάς τον με πάρα πολλή αγάπη. Καλό σου ταξίδι, αγαπημένε μας Γιώργο. Θα μας λείψεις!» καταλήγει το «Σπίτι του Ηθοποιού».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.