ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Γιάννης Αϊβάζης: «Οι παπαράτσι βρίσκονταν κάτω από το σπίτι μας και τους κατεβάζαμε καφέδες»

Γιάννης Αϊβάζης: «Οι παπαράτσι βρίσκονταν κάτω από το σπίτι μας και τους κατεβάζαμε καφέδες»

Ο ηθοποιός Γιάννης Αϊβάζης, μίλησε στην κάμερα τηλεοπτική εκπομπής και αναφέρθηκε στην απόφασή του να μη συμμετέχει σε κάποιο τηλεοπτικό project.

«Δεν σνομπάρω την τηλεόραση, αλλά πλέον κινούμαι σκηνοθετικά και θεατρικά. Έχω βοηθήσει πολλούς στο ξεκίνημά τους και μετά μου γύρισαν την πλάτη. Με την κόρη μας, Ισμήνη, η Μαρία είναι πιο αυστηρή. Εγώ θέλω να αφήνω ένα «παράθυρο» στη ζωή, η Μαρία είναι πιο αυστηρή σε όλα.

Η Μαρία δεν έχει «ταβάνι» στο τι μπορεί να κάνει στο θέατρο. Ό,τι και αν πιάσει το δουλεύει τόσο πολύ που το κάνει άρτια. Και ακούει πολύ», είπε ο Γ. Αϊβάζης.

Όσον αφορά την σύζυγό του και την περίοδο που ξεκίνησε η σχέση τους, δήλωσε πως: «Υπήρξε μια περίοδος που οι παπαράτσι μας κυνηγούσαν και όπου εμφανιζόμασταν η νύχτα γινότανε μέρα από τα φλας. Οι παπαράτσι βρίσκονταν κάτω από το σπίτι μας και τους κατεβάζαμε καφέδες.

Στην Τήνο είχαμε τσακωθεί με την Μαρία και έχω βγει στο μπαλκόνι με το εσώρουχο και ο παπαράτσι με φωτογράφιζε από την απέναντι οικοδομή».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Στην σχέση μας, η Μαρία είναι εκείνη που έχει υπομονή. Υπάρχει αγάπη, κατανόηση μεταξύ μας. Υπήρξαν άνθρωποι που δε μας ήθελαν μαζί με την Μαρία. Στοιχημάτιζαν πως με τη Μαρία θα χωρίσουμε στους έξι μήνες. Μια επέτειο γιορτάζω και θυμάμαι με την Μαρία, αυτή της γνωριμίας μας», κατέληξε.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.