Ο ηθοποιός Γιάννης Αϊβάζης, μίλησε στην κάμερα τηλεοπτική εκπομπής και αναφέρθηκε στην απόφασή του να μη συμμετέχει σε κάποιο τηλεοπτικό project.

«Δεν σνομπάρω την τηλεόραση, αλλά πλέον κινούμαι σκηνοθετικά και θεατρικά. Έχω βοηθήσει πολλούς στο ξεκίνημά τους και μετά μου γύρισαν την πλάτη. Με την κόρη μας, Ισμήνη, η Μαρία είναι πιο αυστηρή. Εγώ θέλω να αφήνω ένα «παράθυρο» στη ζωή, η Μαρία είναι πιο αυστηρή σε όλα.

Η Μαρία δεν έχει «ταβάνι» στο τι μπορεί να κάνει στο θέατρο. Ό,τι και αν πιάσει το δουλεύει τόσο πολύ που το κάνει άρτια. Και ακούει πολύ», είπε ο Γ. Αϊβάζης.

Όσον αφορά την σύζυγό του και την περίοδο που ξεκίνησε η σχέση τους, δήλωσε πως: «Υπήρξε μια περίοδος που οι παπαράτσι μας κυνηγούσαν και όπου εμφανιζόμασταν η νύχτα γινότανε μέρα από τα φλας. Οι παπαράτσι βρίσκονταν κάτω από το σπίτι μας και τους κατεβάζαμε καφέδες.

Στην Τήνο είχαμε τσακωθεί με την Μαρία και έχω βγει στο μπαλκόνι με το εσώρουχο και ο παπαράτσι με φωτογράφιζε από την απέναντι οικοδομή».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Στην σχέση μας, η Μαρία είναι εκείνη που έχει υπομονή. Υπάρχει αγάπη, κατανόηση μεταξύ μας. Υπήρξαν άνθρωποι που δε μας ήθελαν μαζί με την Μαρία. Στοιχημάτιζαν πως με τη Μαρία θα χωρίσουμε στους έξι μήνες. Μια επέτειο γιορτάζω και θυμάμαι με την Μαρία, αυτή της γνωριμίας μας», κατέληξε.