ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Βάνα Μπάρμπα: «Η μονογαμία είναι ενάντια στην ανθρώπινη φύση»

Βάνα Μπάρμπα: «Η μονογαμία είναι ενάντια στην ανθρώπινη φύση»

Η Βάνα Μπάρμπα αναμένεται να μιλήσει απόψε για το πως έβλεπε τις σχέσεις με τους άντρες όταν ήταν νεότερη και τις προδοσίες που βίωσε.

«Σιχαινόμουν το συμβατικό κι ακόμα το σιχαίνομαι. Η μονογαμία είναι ενάντια στην ανθρώπινη φύση, δεν μπορείς να είσαι 18-19 χρονών, να παντρεύεσαι, να κάνεις παιδιά… Η καθημερινότητα; Ο έρωτας; Σε μερικούς άνδρες δεν τους άξιζα. Κάποιοι ήταν πιο καλοί και σπουδαίοι από εμένα, δεν ήμουν στο ίδιο επίπεδο. Εγώ ήμουν μόνο ένα καλομαθημένο κορίτσι που ήξερε μόνο να παίρνει», θα πει.

Επίσης, η ηθοποιός θα αναφερθεί και στον χαμό της αδελφής της: «Απ’ όταν έχασα την αδερφή μου, την Σούλα, δεν μπορώ να ξαναπάω στα Γιάννενα. Κοντεύουν τρία χρόνια, δεν μπορώ να διανοηθώ ότι δεν θα είναι εκεί και δεν θα με περιμένει. Δεν θέλω να με κατηγορήσουν κάποιοι ότι τους ξέχασα…».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.