“Προεδράρα, τρέλανέ μας και στη Β’ Εθνική ανέβασέ μας”

Με την παρουσία του Σάκη Ρουβά οι ποδοσφαιριστές της Κοζάνης τραγουδούσαν “Προεδράρα, τρέλανέ μας και στη Β’ Εθνική ανέβασέ μας”, το βράδυ της Πέμπτης (20-01-2022) στον κεντρικό πεζόδρομο της πόλης, οι οποίοι φωτογραφήθηκαν με φόντο το ιστορικό καμπαναριό της πόλης.

Ο Σάκης Ρουβάς επισκέφθηκε την Κοζάνη και η νυχτερινή βόλτα του, συνέπεσε με εκείνη των παικτών της ποδοσφαιρικής ομάδας της πόλης, που έδωσε το δικό τους σόου, μπροστά στον πρόεδρο της ομάδας. Με τον δημοφιλή καλλιτέχνη να βλέπει και κάποια στιγμή να καταγράφει τις εικόνες με το κινητό του τηλέφωνο.

Φυσικά, δεν απευθύνονταν στον δημοφιλή καλλιτέχνη, ο οποίος βρέθηκε χθες στην Κοζάνη, αλλά στον πρόεδρο της ομάδας Χρήστο Πετρόχειλο, ο οποίος εικονίζεται να τραβά και βίντεο, δίπλα στον Σάκη Ρουβά, που δείχνει να απολαμβάνει το όλο σκηνικό.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Όσο για τον ενορχηστρωτή της όλης εικόνας, αυτός μάλλον είναι ο Κοζανίτης Νίκος Δελιαλής, ενώ παρόντες, φυσικά, ήταν οι αδερφοί Κεντεποζίδη, με την ομάδα της Κοζάνης να κόβει, λίγο νωρίτερα, τη βασιλόπιτά της