Η Super Kiki έχει κάνει φυλακή, ήταν μέλος της συμμορίας Locos και ήταν εξαρτημένη στα ναρκωτικά

Η Super Kiki ενοχλήθηκε από τα όσα ακούγονται τον τελευταίο καιρό από τους πολίτες για τους influencers και αποφάσισε να επιτεθεί με ύβρεις στους πολίτες που κατακρίνουν τον Αλέξανδρο Κοψιάλη.

Τα απόνερα της υπόθεσης βιασμούς της 24χρονης στη Θεσσαλονίκη, έχουν προκαλέσει κύμα οργής στα social media για άτομα που έως και τώρα απολάμβαναν αποδοχής και είχαν ακόμα και πάνω από 1 εκατομμύριο followers.

Χαρακτηριστικότερο παράδειγμα ο Αλέξανδρος Κοψιάλης, ο οποίος δέχεται μεγάλη κριτική με τους χρήστες να κάνουν κορυφαίο trend το #cancel_Kopsialis. Ο λόγος είναι οι σχέσεις που διατηρεί ο ίδιος με τον Δημήτρη Φιντιρίκο, αλλά και η στάση που έχει λάβει στο θέμα του βιασμού της 24χρονης.

Μάλιστα κυκλοφόρησε και ένα βίντεο του στο οποίο λέει «πας κάθεσαι πάνω μόνο και μόνο για να σηκωθεί η σούβλα αλλά μόλις τον δεις να αρρωσταίνει σηκώνεσαι και φεύγεις. Αν σε στήσει στο απόσπασμα και σε κάνει ντέφι θα φταίει;».

Ο Α.Κοψιάλης βρήκε στήριξη από τη συνάδελφο του Super Kiki, η οποία έγινε ακόμα πιο γνωστή στο πανελλήνιο λόγω της συμμετοχής της στο «Just the 2 of Us».

Η influencer δημοσίευσε βίντεο στο οποίο λέει τα εξής:

«Άμα ζηλεύεις που εγώ, με τον άλφα, βήτα τρόπο, βρήκα τρόπο και με ακολούθησαν 10, 20, 30 -150.000 κόσμος και για κάποιο λόγο βγάζω και κάποια λεφτά, άμα δεν το αντέχεις, τράβα ψόφα ρε μ@λ@κ@ αν είναι να τη βγάζεις την κ@λοχολή σου».

Ποια είναι η Super Kiki

Η Super Kiki που αποτελεί τα τελευταία χρόνια πρότυπο για τη νεολαία έχει μια… πλούσια ζωή, καθώς τα παιδικά χρόνια στη Χίο σημαδεύτηκαν από ενδοοικογενειακή βία, εθισμό στα ναρκωτικά από 13 ετών και τη συμμορία Locos που την οδήγησε στη φυλακή.

Στη Χίο, όπως υποστήριξε η ίδια, η ζωή την έφερε να μπει στους κόλπους των Locos, συμμορίας που διακινούσε ναρκωτικά στο νησί και επί χρόνια βρισκόταν στο στόχαστρο της αστυνομίας. Η ανάμιξή της σ΄ αυτή την ομάδα ήταν και ο λόγος που μπήκε στη φυλακή με την κατηγορία για εμπόριο ναρκωτικών.

«Κατηγορήθηκα για εμπόριο ναρκωτικών. Ήταν συνηθισμένο να είμαστε στα κρατητήρια για χρήση. Εκείνη τη φορά κατηγορηθήκαμε για σύσταση συμμορίας και εγκληματικής οργάνωσης. Η στιγμή που μου ανακοίνωσε η ανακρίτρια ότι προφυλακίζομαι ήταν η χειρότερη στιγμή της ζωής μου», είχε πει σε συνέντευξη της στον Σταύρο Θεοδωράκη.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!