Όσα αναφέρει η αγανακτισμένη ηθοποιός

Έντονα δυσαρεστημένη εμφανίζεται η Βαλέρια Κουρούπη και μέσω insta story της εξέφρασε τα παράπονα της για την διαχείριση της κακοκαιρίας «Ελπίς».

Η ηθοποιός δημοσίευσε ένα βίντεο στο οποίο φαίνεται η ίδια να οδηγεί στη λεωφόρο Μεσογείων και να σχολιάζει τις εικόνες που έβλεπε γύρω της.

Πιο συγκεκριμένα, η Βαλέρια Κουρούπη ακούγεται αρχικά να λέει: «Είμαι στο αυτοκίνητο στη λεωφόρο Μεσογείων και μην ανησυχείτε που οδηγώ γιατί δεν κινούμαι! Όχι, δύο λωρίδες με το ζόρι και όλο το άλλο χιόνι, πεταμένα αυτοκίνητα και σπασμένα κλαδιά».

«Ωραία, δεν μπορώ να πω. Λειτουργούν και οι δήμοι και ο κρατικός μηχανισμός. Ακόμη δεν έχουμε απεγκλωβιστεί αδέλφια! Η κίνηση είναι πάρα πολλή στους δρόμους. Με το ζόρι εκχιονίσαν χθες αλλά η δρόμοι δεν περνούν, είναι πάρα πολύ επικίνδυνη η κυκλοφορία. Είναι άγρια τα πράγματα. Πιο άγριο βέβαια είναι να βλέπουμε τι πραγματικά συμβαίνει γύρω μας, πόσο εγκαταλελειμμένοι είμαστε και γιατί συνεχώς γίνεται επίκληση στην ατομική ευθύνη. Γίνεται γιατί δεν υπάρχει ευθύνη κρατική και μέριμνα για εμάς» ανέφερε μεταξύ άλλων η Βαλέρια Κουρούπη στη δημοσίευση της.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!