Μπραντ Γκάρετ: Πέρασε την…«κουλούρα» ο γνωστός ηθοποιός (φώτο)

Έστω και στα 61 βρήκε τον έρωτα της ζωής του

Μπραντ Γκάρετ: Πέρασε την…«κουλούρα» ο γνωστός ηθοποιός (φώτο)

Ο αγαπημένος πρωταγωνιστής του «Όλοι αγαπούν τον Ρέιμοντ» Μπραντ Γκάρετ ενώθηκε με τα δεσμά του γάμου με την επί χρόνια αγαπημένη του, ηθοποιό IsaBeall Quella, στις 11 Νοεμβρίου 2021, στο Μοντεσίτο της Καλιφόρνια, όπως επιβεβαιώνει ο εκπρόσωπος του ηθοποιού στο People.

«Παντρεύτηκα τον έρωτα της ζωής μου», δήλωσε ο ηθοποιός.

Tο ζευγάρι, γνωρίστηκε το 2008 στο Vose Galleries στη Βοστώνη, όπου εργαζόταν τότε η Quella. Μετά από επτά χρόνια σχέσης, ο Γκάρετ της έκανε πρόταση γάμου.

Έκτοτε, το ζευγάρι προσπάθησε να παντρευτεί τέσσερις φορές, αλλά λόγω της πανδημίας και δύο φορές από φωτιά και κατολισθήσεις στο Μαλιμπού δεν τα κατάφεραν. Τώρα κατοικούν εκεί με τα δύο σκυλιά τους.

Ο Γκάρετ ήταν παντρεμένος με την Τζιλ Ντίβεν για επτά χρόνια πριν χωρίσουν το 2006. Απέκτησαν δύο παιδιά.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.