Η «καυτή» Βραζιλιάνα που αναστάτωσε το παλάτι (εικόνες)

Η «καυτή» Βραζιλιάνα που αναστάτωσε το παλάτι (εικόνες)

Στο πλευρό του πρίγκιπα Χάρι έχουμε δει αρκετές αιθέριες υπάρξεις, με πιο πρόσφατες τις εντυπωσιακές ξανθιές Τσέλσι Ντέιβι και Κρεσίντα Μπόνας. Αλλά φαίνεται πώς μάλλον ο πρίγκιπας τελευταία προτιμάει τις μελαχρινές.

Σύμφωνα με τις φήμες, ο 30χρονος πρίγκιπας έχει ερωτική σχέση με την Βραζιλιάνικης καταγωγής σελέμπριτι Αντόνια Πάκαρντ, η οποία, μαζί με την αδελφή της Τέσα, θεωρούνται κοινωνικές διασημότητες στη Βρετανία.

«Ο Χάρι έβγαινε με την Αντόνια πριν πάει στην Αφρική» ισχυρίζεται ένας από τους φίλους της. «Ήταν πολύ κοντά. Συναντήθηκαν με κοινούς φίλους. Η Αντόνια ξέρει την ξαδέλφη του Χάρι, την πριγκίπισσα Ευγενία»

Η 25χρονη Ευγενία, κόρη της Δούκισσας του Γιορκ, ήταν συμμαθήτρια με την Αντόνια στο Marlborough College και φαίνεται να παίζει ρόλο προξενήτρας για τον πρίγκιπα, αφού ήταν η ίδια που τον σύστησε με την πρώην σύντροφο του Κρεσίντα Μπόνας.

Η Αντόνια είναι η 29χρονη κόρη του οικονομολόγου Φρεντ Πάκαρντ και της Βραζιλιάνας καλλονής Ντούλτσε Μαρία ντε Μπάρος Μαρκί, η οποία ζει κοντά στα Ανάκτορα του Μπάκιγχαμ. Επιπλέον, ο προπάππους της ήταν ο παραγωγός ταινιών Αρθουρ Ρανκ, συνιδρυτής των Pinewood Studios.

Πριν γνωρίσει τον Χάρι, η Αντόνια είχε φωτογραφία στο Facebook στην οποία φίλαγε έναν πρίγκιπα και έτσι μετά τη γνωριμία τους, οι φίλοι της δεν μπορούσαν να μην αστειευτούν μαζί της, λέγοντας ότι κατάφερε να τον μεταμορφώσει σε πρίγκιπα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.