Είναι η σέξυ νταντά η αιτία χωρισμού του Μπεν Αφλεκ; [εικόνες]

Είναι η σέξυ νταντά η αιτία χωρισμού του Μπεν Αφλεκ; [εικόνες]

Βοά το σύμπαν για το υποτιθέμενο διαζύγιο του Μπεν Αφλεκ και της διάσημης ηθοποιού Τζένιφερ Γκάρνερ. Ο σταρ παρηγορείται με την νταντά, γράφει ο διεθνής κουτσουμπολίστικος τύπος.

Όλα τα φλας έχουν στραφεί πάνω στην νταντά ηλικίας 28 ετών, την Κριστίν Ουζουνιάν, η οποία ως τώρα κρατούσε τα τρία παιδιά του ζευγαριού, ηλικίας 9, 6 και 3 ετών.

Οι παπαράτσι κυνηγούν το ζευγάρι με ξέφρενους ρυθμούς και παρατήρησαν την περασμένη Πέμπτη ότι η Jennifer Garner συνεχίζει να φοράει τη βέρα της, προς το παρόν.

Η 43χρονη ηθοποιός σε άψογη φόρμα μιλάει στο κινητό και δείχνει πολύ απασχολημένη, όχι με την Κριστίν Ουζουνιάν, προφανώς. Ο ίδιος ο Αφλεκ δηλώνει ότι όλα αυτά είναι για τα σκουπίδια και τίποτα δεν τρέχει ανάμεσα σε εκείνον και την νταντά.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.