ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Ο Σπαλιάρας και το…κοντέρ του: “Λίγες είναι οι χώρες του κόσμου στις οποίες δεν έχω βάλει τη… σημαιούλα μου”

Ο Σπαλιάρας και το…κοντέρ του: “Λίγες είναι οι χώρες του κόσμου στις οποίες δεν έχω βάλει τη… σημαιούλα μου”

«Είναι ο μόνος που έκανε πράξη τη θεωρία του “ζήσε στο έπακρο την κάθε στιγμή”».

Αυτό αναφέρει ένας φίλος του Γιάννη Σπαλιάρα στο people, περιγράφοντας μερικές από τις αμαρτίες του. «Έχει κάνει σεξ παντού. Από τον Αμαζόνιο που έτυχε να είναι σε μια μεγάλη αποστολή ως τη θάλασσα της Σκιάθου το 2005. Είναι ένας άνθρωπος ερωτικός που εκδηλώνει το πάθος του. Θυμάμαι μου έλεγε: “Όσοι έχουν κάνει σεξ στο αεροπλάνο έχουν μπει στο λεγόμενο mile fight club”».

Ποια ήταν η ερωτική στιγμή που ο Γιάννης Σπαλιάρας ένιωσε περισσότερο ελεύθερος; Ο φίλος του αποκαλύπτει: «Κάποτε είχε βρεθεί με κάποια σύντροφό του στο Cape Point. Πρόκειται για το νοτιότερο σημείο της Αφρικής. Είναι ένα υπέροχο μέρος με κόκκινα βράχια όπως μου έλεγε. Εκείνη την περίοδο ήταν με ένα μοντέλο από την Κίνα που είχε ζήσει επί πολλά χρόνια στο Λονδίνο. Έκαναν έρωτα στους αμμόλοφους. Ήταν για εκείνον η απόλυτη ελευθερία».

Όπως λέει συχνά το γνωστό μοντέλο στους φίλους του κάνοντας πλάκα: «Όπως κοιτάμε τον παγκόσμιο χάρτη, είναι λίγες οι χώρες που δεν έχω βάλει τη σημαιούλα μου»! 

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.