Ο Κριστιάνο Ρονάλντο αγοράζει ελληνικό νησί – Θέλει να… το κάνει δώρο! (εικόνα)

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο αγοράζει ελληνικό νησί – Θέλει να… το κάνει δώρο! (εικόνα)

Μοιάζει απίστευτο όμως σύμφωνα με σημερινό δημοσίευμα της πορτογαλικής εφημερίδας Record ο Κριστιάνο Ρονάλντο κάνει δώρο στον ατζέντη του ένα ελληνικό νησί για τον γάμο του.

Ο Χόρχε Μέντες θα παντρευτεί αύριο την αγαπημένη του Σάντρα και παράλληλα θα βαφτίσουν τον δύο ετών γιό τους, Χόρχε Τζούνιορ με νονό τον Κριστιάνο Ρονάλντο και την αδερφή του μικρού, Μαρίζα Μέντες.

H Record επικαλούμενη πληροφορίες της ιστοσελίδας movenoticias υποστηρίζει ότι το δώρο του Ρονάλντο στον ατζέντη του είναι ένα νησί στην Ελλάδα, το οποίο αγόρασε πρόσφατα. Για την τιμή αναφέρει ότι είναι από 3 έως 50 εκατομμύρια ευρώ χωρίς άλλες λεπτομέρειες.

Ο γάμος έχει 400 καλεσμένους και εκτός από τον Κριστιάνο Ρονάλντο, το “παρών” αναμένεται να δώσουν δύο άλλοι διάσημοι αστέρες και συμπαίκτες του Πορτογάλου σταρ στους “μερένγκες”, Πέπε και Κοεντράο. 1.jpg

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.