ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Η Ευρώπη θέλει Κυριάκο και Ούρσουλα» ανέκραξε ο Σχοινάς! - Και «Pfizer»;

Λίστα Σπαλιάρα: Ποιές είναι οι “διάσημες” γυναίκες του Mr “4000” [εικόνες]

Λίστα Σπαλιάρα: Ποιές είναι οι “διάσημες” γυναίκες του Mr “4000” [εικόνες]

Μπαίνουμε αισίως στην τρίτη εβδομάδα Γιάννη Σπαλιάρα, καθώς ο θόρυβος που προκάλεσε η δήλωσή του για τις 4.000 γυναίκες με τις οποίες έχει κάνει έρωτα, όχι μόνο δεν λέει να κοπάσει αλλά έρχονται στην επιφάνεια και νέα πιπεράτα στοιχεία.

Είναι ήδη γνωστά πολλά από τα 4.000 κορίτσια που είχαν την τιμή να ζήσουν μερικές στιγμές με το φαινόμενο Σπαλιάρας. Σύμφωνα με ρεπορτάζ εφημερίδας, η Γιάννα Πολιάκου, η Διονυσία Κουκίου, η Μάγκυ Χαραλαμπίδου και η Τάμτα Μαστοράκη είναι μερικές μόνο από τις σχέσεις του ηθοποιού που ανά καιρούς είδαν το φως της δημοσιότητας. 

Η Γιάννα Πολιάκου:

Η Διονυσία Κουκίου:

Κατά τα μέσα της δεκαετίας του ’90 ο Γιάννης Σπαλιάρας έζησε έναν δυνατό έρωτα που διήρκεσε αρκετούς μήνες με την Μπέττυ Μαγγίρα. Ήταν κατά τα πρώτα χρόνια της πορείας τους στον χώρο. Οι φήμες φυσικά δεν σταματούν εδώ αφού πολλά όμορφα κορίτσια της σόουμπιζ του τότε και του σήμερα υπο΄τιθεται ότι είχαν κάτι περισσότερο από φλερτ μαζί του.

Αλήθεια ή όχι, πάντως έντονα λέγεται ότι η Κατερίνα Παπουτσάκη, η Θεοφανία Παπαθωμά, η Κορίνα Στεργιάδου, η Δήμητρα Ματσούκα και η Ευγενία Γκιζέλη είχαν μια έστω σύντομη σχέση με τον ηθοποιό-μοντέλο, που κέρδισε μέχρι και την καρδιά της Σέρβας Αναπληρωματικής Μις Κόσμος Sanja Papic που βλέπετε αμέσως παρακάτω:

Ευγενία Γκιζέλη, πρώην πρωταθλήτρια Ελλάδος στα 400 μέτρα:

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.