ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Η Ευρώπη θέλει Κυριάκο και Ούρσουλα» ανέκραξε ο Σχοινάς! - Και «Pfizer»;

Miley Cyrus: Τα πέταξε (ξανά) στη νέα της φωτογράφηση

Miley Cyrus: Τα πέταξε (ξανά) στη νέα της φωτογράφηση

Αγαπημένη φιλοξενούμενη των σελίδων του περιοδικού “W” αλλά και των περισσότερων αντρικών περιοδικών του πλανήτη, η ποπ σταρ Miley Cyrus πετάει για άλλη μια φορά τα ρούχα της και ποζάρει στο “W Magazine”, το οποίο μάλλον θα πρέπει να την ανακηρύξει επίσημη προσκεκλημένη του. Βέβαια εδώ που τα λέμε καλά κάνει το κορίτσι και τα βγάζει, γιατί μόνο έτσι παραμένει στη δημοσιότητα, καθώς τίποτα άλλο δεν κάνει πια σοβαρά στη ζωή της. 

Φυσικά ασχολείται σοβαρά και με το Instagram ανεβάζοντας καθημερινά διάφορες φωτογραφίες, γελοίες τις περισσότερες φορές, μόνο και μόνο για να προκαλέσει και να συζητηθεί. Πριν από λίγες ώρες μάλιστα ανέβασε μια φωτογραφία στην οποία καπνίζει ένα μυστήριο τσιγάρο, κάτι που έχει κάνει αμέτρητες φορές. Με όλα αυτά φυσικά έχει καταντήσει πλέον γραφική. Το πάλαι ποτέ αγαπημένο κοριτσάκι της Disney δεν πάει καλά. Μήπως να της το πει κανείς;

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.