ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Η καυτή νύχτα του Σινάτρα με την Τζάκι – Γιατί τη θεωρούσε τη δεύτερη μεγαλύτερη κατάκτησή του [εικόνες]

Η καυτή νύχτα του Σινάτρα με την Τζάκι – Γιατί τη θεωρούσε τη δεύτερη μεγαλύτερη κατάκτησή του [εικόνες]

Ο διάσημος τραγουδιστής Φρανκ Σινάτρα, εκτός από μεγάλη επιτυχία στον καλλιτεχνικό χώρο, ήταν ιδιαίτερα δημοφιλής και στις γυναίκες, έχοντας στο ενεργητικό του 4 γάμους και αρκετές επώνυμες κατακτήσεις, μεταξύ των οποίων και η Τζάκι Ο.

Οπως αποκαλύπτεται στη νέα βιογραφία του τραγουδιστή που κυκλοφόρησε πρόσφατα, η Τζάκι Ο αποτελούσε τη δεύτερη σημαντικότερη κατάκτηση του.

Εχοντας ήδη πάρει 3 διαζύγια, ο Σινάτρα διατηρούσε σχέση με μία πρώην σόουγκερλ του Λας Βέγκας, την Μπάρμπαρα Μάρξ, η οποία αργότερα έγινε και η τέταρτη σύζυγος του.

Ωστόσο μέχρι να φτάσουν μαζί στα σκαλιά της εκκλησίας, η σχέση τους είχε αρκετές εκρήξεις και σκαμπανεβάσματα, κυρίως λόγω του απρόβλεπτου και οξύθυμου χαρακτήρα του τραγουδιστή.

Σε μία από αυτές τις άσχημες στιγμές τους, ο Σινάτρα και η Μπάρμπαρα, έκαναν ένα διάλειμμα από τη σχέση τους και εκείνο το διάστημα ο τραγουδιστής έβγαλε για δείπνο την Τζάκι Ο, με τους παπαράτσι να τους κάνουν πρωτοσέλιδο.

Μετά το δείπνο, κατέληξαν στη σουίτα του ξενοδοχείου του στο Waldorf Towers, όπου πέρασαν τη νύχτα μαζί – ή τουλάχιστον αυτό ισχυρίστηκε στους φίλους του ο Σινάτρα.

Σε μία συζήτηση τους αργότερα, ένας φίλος του, ο Τζιμ Γουάιτινγκ, είχε ρωτήσει τον Σινάτρα, ποιες πιστεύει ότι ήταν οι μεγαλύτερες κατακτήσεις στη ζωή του.

«Ο Σινάτρα είπε ότι στην κορυφή της λίστας ήταν η Αβα Γκάρντερ, μετά η Τζάκι Ο, η Λάνα Τέρνερ και η Μέριλιν Μονρόε. Ωστόσο όταν τον ρώτησαν περισσότερα για την Τζάκι, είπε ότι δεν θα ήθελε να μιλήσει γι’ αυτό. Ενας άλλος φίλος του Σινάτρα, ο Τόνι Οπεντισάνο, ισχυρίζεται ότι μάλλον υπήρχαν συναισθήματα για την Τζάκι.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Στο μεταξύ, η Μπάρμπαρα, είχε θορυβηθεί όταν στις εφημερίδες και τα περιοδικά φωτογραφίες του αγαπημένου της με την Τζάκι. Ετσι του τηλεφώνησε και κατέληξε να μιλάνε για ώρες. Το αποτέλεσμα ήταν ότι ο Σινάτρα συμφώνησε να δώσει στη σχέση τους μια ακόμη ευκαιρία και τελικά αυτή οδήγησε στο γάμο τους.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.