ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Η εικόνα της κυβέρνησης: Τοξική σκόνη στον ουρανό, θρύψαλα στη έδαφος!

Ο Γιάννης Σπαλιάρας “ξέφυγε” τελείως : “Εκανα έρωτα σε νεκροταφείο”!

Ο Γιάννης Σπαλιάρας “ξέφυγε” τελείως : “Εκανα έρωτα σε νεκροταφείο”!

Ο Γιάννης Σπαλιάρας μετά την δήλωσή του με πόσες γυναίκες έχει κάνει σεξ, δίνει μία ακόμα συνέντευξη και… αποκαλύπτει ότι έχει συνευρεθεί με γυναίκα ακόμα και μέσα σε νεκροταφείο!

-Μετανιώνεις γι’ αυτή σου τη δήλωση μετά τον πανικό που προκάλεσε;

“Δεν μετανιώνω που είπα αλήθεια! Που χαλάρωσα, κάποια στιγμή και είπα αυτό το πράγμα. Μετανιώνω που το έκανα παρά που το είπα, για κάποιες από αυτές τις φορές. Σκεφτόμουνα απλά «με πόσες να ’χω πάει;

Με 3-4 χιλιάδες;»… Πώς υπολόγισες, αλήθεια, ότι έχεις πάει με τόσες γυναίκες; Δεν έκατσα να μετρήσω. Είπα απλά ένα νούμερο που μου ήρθε στο μυαλό”.

Το αειθαλές μοντέλο γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Αθήνα, όντας ο δευτερότοκος γιος της τετραμελούς οικογένειας Σπαλιάρα. Οι παιδικές του αναμνήσεις είναι γεμάτες χαρά, αλλά και έντονες κόντρες με τον κατά πέντε χρόνια μεγαλύτερο αδελφό του. Με τη μητέρα του να κατάγεται από την Κύπρο, ο ηθοποιός και μοντέλο πέρασε όλα τα παιδικά καλοκαίρια στο νησί.

Δεύτε πώς περιέγραψε την συνεύρεσή του σε ένα … νεκροταφείο! “Ημουν 17 ετών όταν έκανα σεσ στο αγγλικό νεκροταφείο που βρίσκεται απέναντι από τη «Νεράιδα».Περάσαμε τον δρόμο απέναντι με μια κοπέλα και είδαμε το υπέροχο γκαζόν. Είναι ένας ωραίος χώρος. Είναι πεντακάθαρο, δεν έχει όλο αυτό το spooky που χαρακτηρίζει συνήθως τα νεκροταφεία. Εχει ένα τρομερό γκαζόν, είναι ρομαντικό, ειδυλλιακό θα έλεγα, απλώς ενώ βρίσκεσαι στο γρασίδι, ανοίγει το αυτόματο σύστημα ποτισμού», θα δηλώσει με χιούμορ στην πρόσφατη συνέντευξή του”. 

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.