ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Παντρεύτηκαν στο σπίτι τους στο Λος Άντζελες Τζένιφερ Άνιστον και Τζάστιν Θερού

Παντρεύτηκαν στο σπίτι τους στο Λος Άντζελες Τζένιφερ Άνιστον και Τζάστιν Θερού

Με τα δεσμά του γάμου ενώθηκαν στο σπίτι τους στο Λος Άντζελς η Τζένιφερ Άνιστον και ο Τζάστιν Θερού σύμφωνα με αμερικανικά μέσα ενημέρωσης που ειδικεύονται σε θέματα διασημοτήτων.

Τα περιοδικά People και Us Weekly, επικαλούμενα μη κατονομαζόμενες πηγές, ανέφεραν ότι το ζευγάρι αντάλλαξε όρκους ενώπιον 70 καλεσμένων –κυρίως συγγενών και στενών φίλων– στο σπίτι τους στο Μπελ Ερ.

Ο γάμος έγινε την Τετάρτη.

Οι εκπρόσωποί τους δεν έχουν σχολιάσει ακόμη τα δημοσιεύματα.

Ο ιστότοπος TMZ.com ανήρτησε πάντως φωτογραφίες όπου διακρίνεται μια πίστα χορού, τραπέζια και μια μεγάλη τούρτα να μεταφέρεται στο σπίτι.

Η 46χρονη Άνιστον, ο πρώτος γάμος της οποίας με τον ηθοποιό Μπραντ Πιτ κατέληξε σε διαζύγιο πριν από μια δεκαετία, γνώρισε τον επίσης ηθοποιό και σεναριογράφο Θερού το 2008.

Το ζευγάρι ανακοίνωσε τον αρραβώνα του το 2012.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Σύμφωνα με τα δύο περιοδικά μεταξύ των καλεσμένων ήταν η συμπρωταγωνίστρια της Άνιστον στη σειρά “Τα φιλαράκια” Λίζα Κούντροου και οι ηθοποιοί Έλεν Ντετζένερις και Τσέλσι Χάντλερ.

TAGS:
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.