Οι πανέμορφες WAGS που βάζουν «φωτιά» στην Πρέμιερ Λιγκ (εικόνες)

Οι πανέμορφες WAGS που βάζουν «φωτιά» στην Πρέμιερ Λιγκ (εικόνες)

Η Πρέμιερ Λιγκ για τη σεζόν 2015-2016 ξεκινά το Σάββατο και τραβά πάνω της όλα τα φώτα. Οχι μόνο για τους ποδοσφαιριστές και την αξία τους αλλά και για τις συντρόφους αυτών με την Ανα Ιβάνοβιτς να βρίσκεται στην κορυφή των προτιμήσεων του αγγλικού Τύπου.

Η σύντροφος του Μπάστιαν Σβαϊνστάιγκερ κλέβει την παράσταση. Ο Γερμανός μετακόμισε από την Μπάγερν Μονάχου στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και η Σέρβα τενίστρια δεν λείπει λεπτό από δίπλα του, δείχνοντας πως θα ηγηθεί των WAGS που θα απασχολήσουν φέτος τον αγγλικό Τύπο. Ωστόσο δεν παίζει… μπάλα μόνη της αφού έχει ιδιαίτερα σκληρό ανταγωνισμό.

Ανα Ιβάνοβιτς (Μπάστιαν Σβαϊνστάιγκερ-Μάντσεστερ Γ.)

Αμπι Κράουτς (Πίτερ Κράουτς-Στόουκ)

Λουντιβίν Σανιά (Μπακαρί Σανιά-Μάντσεστερ Σίτι)

Μισέ Μπεκίρι (Αντερς Λίντεγκαρντ – Μάντσεστερ Γ.)

Εντούρν (Νταβίντ Ντε Χέα – Μάντσεστερ Γ.)

Βίκι Βάργκα (Γκρατσιάνο Πέλε – Σαουθάμπτον)

Τζορτίνα Ντόρσετ (Τομ Κλέβερλι – Εβερτον)

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.