ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Ρωσίδα καλλονή αναστάτωσε τη Μύκονο με το λίκνισμα της – Άδειασαν πάνω της λίτρα σαμπάνιας [βίντεο]

Ρωσίδα καλλονή αναστάτωσε τη Μύκονο με το λίκνισμα της – Άδειασαν πάνω της λίτρα σαμπάνιας [βίντεο]

Η Ρωσίδα καλλονή, που θα απολαύσετε στο βίντεο του Mykonos Live Tv, πήγε να διασκεδάσει στο Nammos και αναστάτωσε τον ανδρικό πληθυσμό με την παρουσία και τα λικνίσματα της. 

Η γυναικάρα με τα άσπρα, αφού φορούσε ολόλευκο κοντό φόρεμα, χαλάρωσε για τα καλά και ανέβηκε πάνω στο τραπέζι όπου έγινε της… σαμπάνιας. 

Την ώρα που έδινε ρεσιτάλ χορού κουνώντας το αψεγάδιαστο κορμί της στον ρυθμό της μουσικής άδειασαν πάνω της πολλά λίτρα σαμπάνιας. Τα γύρω αρσενικά είχαν μείνει με το στόμα ανοιχτό, ενώ τα φλας των παπαράτσι άστραφταν για την ομορφότερη παρουσία του φετινού καλοκαιριού.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.