Δείτε την Κιμ Καρντάσιαν ως… σέξι γκοθού!

Δείτε την Κιμ Καρντάσιαν ως… σέξι γκοθού!

Για τη γνωστή τηλεπερσόνα Κιμ Καρντάσιαν, οι «στιλιστικοί πειραματισμοί» αποτελούν πλέον κομμάτι της καθημερινότητάς της, αφού γνωρίζει καλά να παίζει το παιχνίδι της διασημότητας ώστε να βρίσκεται μόνιμα στο επίκεντρο της προσοχής.

Άλλοτε ξανθιά και άλλοτε μελαχρινή, η προκλητική σταρ έχει κατά καιρούς υιοθετήσει πολλά διαφορετικά στιλ, που όμως έχουν ένα κοινό στοιχείο: τονίζουν τη θηλυκότητα και τις σέξι καμπύλες της.

Ωστόσο, στην χθεσινή της φωτογράφηση με την αδερφή της, η χυμώδης Κιμ κατάφερε ξανά να πρωτοτυπήσει αφού εμφανίστηκε ως… σέξι γκοθού.

Η 34χρονη Κιμ, που διανύει τον πέμπτο μήνα της εγκυμοσύνης της, επέλεξε να φορέσει ένα κολλητό φόρεμα από βινύλιο με αβυσσαλέο ντεκολτέ, το οποίο συνόδεψε με σκουρόχρωμο κραγιόν και μακριές ψεύτικες βλεφαρίδες.

Η μεγαλύτερη αδερφή της Κιμ, Κόρτνεϊ, πόζαρε στο πλευρό της αδερφής της με ανάλογο λουκ, «σπάζοντας» ωστόσο την μαυρίλα με τα διαμαντάκια που κοσμούσαν το πλούσιο μπούστο της.

Και οι δύο αδερφές φωτογραφήθηκαν με μαλλιά λυτά και αφέλειες, που αναδείκνυαν το σκοτεινό λουκ τους.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.