Η Ελενα Παπαρίζου άναψε φωτιές -Αποκάλυψε ότι παντρεύτηκε [εικόνα]

Η Ελενα Παπαρίζου άναψε φωτιές -Αποκάλυψε ότι παντρεύτηκε [εικόνα]

Μία ιδιαίτερα αινιγματική ανάρτηση έκανε στο Instagram η Έλενα Παπαρίζου.

Η τραγουδίστρια που αυτό το διάστημα βρίσκεται στη Σουηδία ανέβασε μία φωτογραφία στην οποία είναι αγκαλιά με τον Ανδρέα Καψάλη με τον οποίο εδώ και αρκετό καιρό είναι ζευγάρι.

«Εγώ και ο σύζυγός μου», ήταν το σχόλιο που συνόδευε την φωτογραφία της. Σε αυτό ευχαριστεί και έναν κοινό τους φίλο τον Magnus Carlsson.

Η συγκεκριμένη ανάρτηση της Έλενας Παπαρίζου άφησε ανοιχτά αρκετά ενδεχόμενα και δημιούργησε υποψίες και έτσι πολλοί είναι εκείνοι που πιστεύουν ότι η τραγουδίστρια παντρεύτηκε κάτω από άκρα μυστικότητα με τον Ανδρέα Καψάλη.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.