«Ξάφρισαν» μετρητά και κάρτες της Μενεγάκη μέσα από το σκάφος της

«Ξάφρισαν» μετρητά και κάρτες της Μενεγάκη μέσα από το σκάφος της

Η ιδέα για κρουαζιέρα στο Αιγαίο βγήκε ξινή στην Ελένη Μενεγάκη και τον Ματέο Παντζόπουλο.

Ενώ άρχισε με τις καλύτερες προϋποθέσεις και φωτογραφίες του ζεύγους που φιλιούνταν παθιασμένα, μόνο ανάλογη δεν ήταν η συνέχεια.

«Ποντικοί» εισέβαλαν στο σκάφος του ζευγαριού που ήταν σταθμευμένο στο λιμάνι της Καλύμνου, όσο αυτό είχε βγει για να γευματίσει. Οπως αναφέρει η εφημερίδα Spirto, οι δύο άγνωστοι απέσπασαν αρκετά χρήματα, αλλά και πιστωτικές κάρτες της παρουσιάστριας.

Το περιστατικό συνέβη στο λιμάνι της Καλύμνου, κυριολεκτικά μέρα μεσημέρι. Άγνωστοι μπήκαν στο σκάφος του Παντζόπουλου και της Μενεγάκη χωρίς να γίνουν αντιληπτοί και κατάφεραν να αποσπάσουν αρκετά μεγάλη λεία.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι βρήκαν μέσα στο σκάφος την τσάντα της παρουσιάστριας, που είχε μέσα αρκετά μετρητά, ενώ αφαίρεσαν και τις πιστωτικές της κάρτες.

Μάλιστα, άνθρωπος που γνώριζε ότι πρόκειται για το σκάφος του ζευγαριού έτρεξε αμέσως να το ειδοποιήσει, καθώς όταν είδε τους δύο άγνωστους να βγαίνουν από αυτό, του κινήθηκαν υποψίες. Μενεγάκη και Παντζόπουλος γύρισαν εσπευσμένα στο σκάφος τους, αλλά ήταν ήδη αργά. Από την τσάντα της παρουσιάστριας έλειπαν όλα της τα χρήματα και οι πιστωτικές της κάρτες.

Ωστόσο, το ζευγάρι αντιμετώπισε με ψυχραιμία το περιστατικό. Περιορίστηκαν απλά στο να καλέσει άμεσα η Μενεγάκη τις τράπεζες, προκειμένου να ακυρώσει τις πιστωτικές της κάρτες και να αποφύγει ενδεχόμενη μεγαλύτερη ζημιά. Ματέο και Ελένη αποφάσισαν να μην καταγγείλουν το περιστατικό στις Αρχές, αλλά να συνεχίσουν την κρουαζιέρα τους στο Νότιο Αιγαίο.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Αυτή είναι η δεύτερη περιπέτεια που περνάει το ζευγάρι με σκάφος τους. Συγκεκριμένα, πριν από τρία χρόνια είχαν αναφέρει την κλοπή του πρώτου σκάφους τους, το οποίο είχε αγοράσει ο Ματέο Παντζόπουλος έναντι 60.000 ευρώ. Έναν χρόνο αργότερα η ακτοφυλακή της Χίου τους ειδοποίησε ότι το σκάφος τους βρέθηκε διαλυμένο στα ανοιχτά του νησιού, χωρίς να έχει αποσαφηνιστεί αν επρόκειτο για κλοπή ή απλά το παρέσυρε ο αέρας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.