ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Ήταν η κόρη της Γουίτνεϊ Χιούστον θύμα τοξικού κοκτέιλ από τον αρραβωνιαστικό της;

Ήταν η  κόρη της Γουίτνεϊ Χιούστον θύμα τοξικού κοκτέιλ από τον αρραβωνιαστικό της;

Ήταν η Μπόμπι Κριστίνα, κόρη της δημοφιλούς τραγουδίστριας Γουίτνεϊ Χιούστον θύμα τοξικού κοκτέιλ από τον αρραβωνιαστικό της; Οι συνθήκες θανάτου, αν δεν αλλάξει κάτι αναμένεται να πια να διευκρινιστούν στα δικαστήρια αφού τώρα μια εβδομάδα μετά την κηδεία του νεαρού κοριτσιού, που έμεινε σε κώμα επί περίπου έξι μήνες, αναμένεται να καθήσει στο εδώλιο ο άλλοτε αρραβωνιαστικός της, Νικ Γκόρντον.

Η όλη στάση του Νικ Γκόρντον είχε προξενήσει εξαρχής  τον προβληματισμό των Αρχών, αφού έδειχνε τελείως αδιάφορος απέναντι στην αρραβωνιαστικιά του, η οποία βρέθηκε στο λουτρό και δεν κατάφερε να ξυπνήσει από το κώμα.

Μια εβδομάδα μετά την κηδεία της, ο δικηγόρος κατέθεσε τροποποιημένη μήνυση με όλα τα καινούργια δεδομένα καθώς ο αρραβωνιαστικός της φέρεται ότι είχε βάλει χέρι στα λεφτά της 22άχρονης Μπόμπι Χριστίνα, που έφυγε τελικά από τη ζωή στις 26 Ιουλίου ενώ υπάρχουν ενδείξεις πως την ημέρα που το κορίτσι πήρε το τοξικό κοκτέιλ υπήρξε κι άλλη γυναίκα στο σπίτι τους.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Πηγή: medicalland.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.