Η σέξι Βραζιλιάνα δήμαρχος ξεσηκώνει τα social media [εικόνες]

Η σέξι Βραζιλιάνα δήμαρχος ξεσηκώνει τα social media [εικόνες]

Η «ζουμερή» 25χρονη των φωτογραφιών μας είναι η δήμαρχος της πόλης Βοm Jardim της Βραζιλίας. Μόνο που οι δημότες της την έβλεπαν αποκλειστικά και μόνο μέσω τον social media, καθώς διοικούσε την πόλη και επικοινωνούσε με τις υπηρεσίες της μέσω της εφαρμογής WhatsApp. 

Και αυτό γιατί η ίδια δεν καταδεχόταν να ζει στην επαρχιακή αυτή πόλη, αλλά προτιμούσε να ασκεί τα καθήκοντά της από την πολυτέλεια που της προσέφερε η πρωτεύουσα της περιοχής Maranhao, που απέχει… 277 χιλιόμετρα από τον δήμο στον οποίο είχε εκλεγεί. 

Αυτό θα ήταν ένα μικρό πταίσμα, αν η «καριέρα» της δεν είχε και άλλα ενδιαφέροντα στοιχεία. Όπως για παράδειγμα ότι κατηγορείται για διασπάθιση 4 εκατομμυρίων δολαρίων τα οποία προορίζονταν για τα σχολεία της περιοχής της, μιας από τις φτωχότερες στην Βραζιλία.

Η βραζιλιάνικη σαπουνόπερα όμως έχει και συνέχεια. Ο σύντροφός της, ονόματι Βeto Rocha, ήταν και αυτός υποψήφιος για την συγκεκριμένη πόλη. Αλλά του απαγορεύθηκε η συμμετοχή στις εκλογές του 2012, καθώς ήταν μπλεγμένος σε υποθέσεις διαφθοράς. Όμως αυτό δεν εμπόδισε την φίλη του να τον… προσλάβει όταν ανέλαβε εκείνη δήμαρχος, δίνοντάς του πολύ υψηλή θέση συμβούλου στον δήμο. Το διαζύγιο ήρθε στις αρχές του χρόνου, o Rocha εκδιώχθηκε όχι μόνο από την καρδιά της δημάρχου, αλλά και από την θέση του συμβούλου.

Το παραμύθι της χυμώδους Βραζιλιάνας ολοκληρώνεται προς το παρόν, με τις έρευνες που γίνονται από τις δικαστικές αρχές, για τις ατασθαλίες που έχει διαπράξει με τα χρήματα που προορίζονταν για τα σχολεία της περιοχής. Τα οποία έχουν πλέον καταρρεύσει με την δημαρχία εξ αποστάσεως της Leite. O νέος δήμαρχος που ανέλαβε πρόσφατα, δήλωσε ότι εξαντλήσει κάθε μέσο εναντίον της, ακόμα και διεθνές ένταλμα σύλληψης σε περίπτωση που προσπαθήσει να διαφύγει.

Ενώ η ίδια μέσω του δικηγόρου της δήλωσε ότι ήταν πολύ νέα και άπειρη όταν ανέλαβε και τις ξέφυγαν πολλές υποθέσεις τις οποίες είχε εμπιστευθεί στον σύντροφό της. Tουλάχιστον αυτή τη φορά θα μάθει ότι το WhatsApp και τα προκλητικά selfies δεν θα της είναι χρήσιμα στις αίθουσες των δικαστηρίων. 

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.