ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Georgia Salpa: Κάνει διακοπές στις Κυκλάδες και τρελαίνει το Instagram [εικόνες]

Georgia Salpa: Κάνει διακοπές στις Κυκλάδες και τρελαίνει το Instagram [εικόνες]

Στη Νάξο και την Πάρο κάνει διακοπές αυτές τις μέρες η καυτή Ελληνοϊρλανδέζα Georgia Salpa, η οποία παντρεύτηκε πρόσφατα και υιοθέτησε το επώνυμο του συζύγου της. Η 30χρονη, που έχει χαρακτηριστεί από τα αντρικά περιοδικά ως μια από τις πιο σέξι γυναίκες του κόσμου, λατρεύει την Ελλάδα και ανεβάζει συνέχεια φωτογραφίες της από τις διακοπές της σε Πάρο και Νάξο στην προσωπική της σελίδα στο Instagram.

Η Salpa ανέβηκε τα σκαλιά της εκκλησία με τον πάμπλουτο Joe Penna, τον Ιούνιο του 2015, στο Πόρτο Φίνο της Ιταλίας.  

Η όμορφη και πολύ ζουμερή μελαχρινή γεννήθηκε στην Ελλάδα, από Ελληνα πατέρα και Ιρλανδέζα μητέρα αλλά μετά το χωρισμό των γονιών της μετακόμισε μόνιμα στην Ιρλανδία. Οσον αφορά στην καριέρα της στο μόντελινγκ, όλα ξεκίνησαν όταν σε ηλικία 17 ετών ο τότε σύντροφός της, χωρίς να το ξέρει, έστειλε μία φωτογραφία της με μαγιό στο γνωστό αντρικό περιοδικό «FHM». Η αρχή είχε γίνει. Η Salpa πήρε μέρος πριν από τρία περίπου χρόνια στο βρετανικό τηλεοπτικό ριάλιτι «Big Brother Celebrity».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.