ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Η εικόνα της κυβέρνησης: Τοξική σκόνη στον ουρανό, θρύψαλα στο έδαφος!

Άννα Τσάπμαν: H σέξι «Μάτα Χάρι»….έγινε μαμά αλλά ο πατέρας είναι ο “άγνωστος Χ” [φωτό]

Άννα Τσάπμαν: H σέξι «Μάτα Χάρι»….έγινε μαμά αλλά ο πατέρας είναι ο “άγνωστος Χ” [φωτό]

 

Είχε κάνει πρόταση γάμου μέσω των social media στον Έντουαρντ Σνόουντεν, ενώ φήμες την ήθελαν να διατηρεί ερωτικό δεσμό με τον Βλαντιμίρ Πούτιν

H σέξι «Μάτα Χάρι», πρώην femme fatale της ρωσικής κατασκοπείας, πριν από πέντε χρόνια είχε αναστατώσει τα media με τις αισθησιακές φωτογραφίες της. Τώρα, όμως, η πρώην κατάσκοπος και σύμβολο του σεξ, Άννα Τσάπμαν, έγινε μαμά. Την είδηση αποκαλύπτει η γερμανική εφημερίδα Bild επικαλούμενη την ιστοσελίδα Starhit.

H Tσάπμαν έφερε στον κόσμο πριν από λίγες ημέρες ένα υγιέστατο αγοράκι και, σύμφωνα με το επίμαχο δημοσίευμα, ο πατέρας του μωρού είναι ο «άγνωστος Χ».

Η κοκκινομάλλα Τσάπμαν κράτησε ως επτασφράγιστο μυστικό την εγκυμοσύνη της μέχρι την τελευταία στιγμή. Ωστόσο, όπως δήλωσε η ίδια στην ιστοσελίδα Starhit, «προσπάθησα να κρατήσω κρυφή τη μητρότητα, όμως δεν τα κατάφερα». Πρόσφατα η Ρωσίδα καλλονή εθεάθη σε καφέ της Μόσχας και δυστυχώς η περιφέρεια της μέσης της ήταν αυτή που την πρόδωσε…. Είχε «ανοίξει» μετά τη γέννα. 

Μία πρώτη απόδειξη της κρυφής εγκυμοσύνης της είδε το φως της δημοσιότητας τον περασμένο Απρίλιο όταν η ίδια ανέβασε μία φωτογραφία της στο Twitter με την ακόλουθη λεζάντα: «Κανείς δεν μπορεί να ξέρει τι του ξημερώνει». Στη φωτογραφία η Τσάπμαν φορούσε ένα κατακόκκινο στενό φόρεμα το οποίο αποκάλυπτε την ελαφρώς φουσκωμένη κοιλίτσα της. Τώρα έχει ήδη μετακομίσει στο πατρικό της για να έχει τη βοήθεια της μητέρας της. 

Όπως αναφέρει η γερμανική εφημερίδα Bild, τον Ιούλιο του 2013 η Τσάπμαν είχε κάνει πρόταση γάμου μέσω των social media στον ιδρυτή του ενοχλητικού ιστότοπου Wikileaks, Έντουαρντ Σνόουντεν, μεταξύ αστείου και σοβαρού: «Θα με παντρευτείς;», του είχε γράψει.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Κατά καιρούς υπήρξαν επίσης φήμες ότι η Άννα Τσάπμαν διατηρεί ερωτικό δεσμό με το πρώην στέλεχος της KGB, Μπόρις Καρπιτσκόφ. Aξίζει να σημειωθεί ότι, πριν από πέντε χρόνια, υπήρξε όργιο φημών στην πατρίδα της ότι η αισθησιακή Τσάπμαν ανήκε στο «χαρέμι» του Πούτιν. Όταν αποκαλύφθηκε η δράση της το 2010 με την κατηγορία της κατασκοπείας και μετά την απέλασή της από το FBI, επιστρέφοντας στην πατρίδα της, ο ισχυρός άνδρας του Κρεμλίνου, Βλαντιμίρ Πούτιν, όχι μόνο την περίμενε στο αεροδρόμιο της Μόσχας για να την προϋπαντήσει, αλλά της έταξε και ανώτατη θέση σε μοσχοβίτικη τράπεζα. Επιπλέον, τη βοήθησε, σύμφωνα με ρωσικές πηγές, να κάνει σέξι εμφανίσεις στο περιοδικό Maxim, αλλά και να γίνει παρουσιάστρια τηλεοπτικών εκπομπών.Τότε είδε το φως της δημοσιότητας η «κρυφή» σχέση της με τον Βλαντιμίρ Πούτιν. Όταν όμως ο Ρώσος πρόεδρος μπλέχτηκε στα «δίχτυα» της Αλίνα Καμπάεβα, τότε σταμάτησαν οι φήμες… 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.