ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Η Ελληνίδα κούκλα που πήγε στη Victoria’s Secret

Η Ελληνίδα κούκλα που πήγε στη Victoria’s Secret

Είναι μόλις 21 ετών, ωστόσο, η Ζωή-Αγγελική Μαντζακάνη θεωρείται ήδη ένα από τα πιο «καυτά» ονόματα στον χώρο της μόδας, ανήκει στην ομάδα των «αγγέλων»της Victoria’s Secret, ενώ ετοιμάζεται να ποζάρει ημίγυμνη για το γνωστό περιοδικό «Sports Illustrated Swimsuit Issue 2016»!

Η ελληνικής καταγωγής «Μπρουκ Σιλντς του 2015», όπως την αποκαλούν, γεννήθηκε στη Σουηδία από Έλληνα πατέρα -από την Πάτρα- και μητέρα  Γαλλίδα.

Ωστόσο, μπορεί το όνομά της να έγινε γνωστό στην Ελλάδα το τελευταίο διάστημα, ωστόσο, η όμορφη  Ζωή-Αγγελική εργάζεται σκληρά στον χώρο της μόδας ήδη από τα 16 της χρόνια,, έχοντας στο βιογραφικό της πολλές φωτογραφίσεις, αλλά και συμμετοχές σε χολιγουντιανές ταινίες.

 

Κι όμως, η 21χρονη έχει παίξει στο χολιγουντιανό φιλμ «The Hangover Part III», ενώ έχει κάνει ένα πέρασμα από την τηλεοπτική σειρά «Gossip Girl». Ακόμη, έχει πρωταγωνιστήσει στις διαφημίσεις των μαγιό Eres, και των κοσμημάτων Links. 

 

Μάλιστα, πρόσφατα πέρασε και από κάστινγκ για το περίφημο «Sports Illustrated Swimsuit Issue 2016». Αν φιλοξενηθεί στο περιοδικό, το κασέ της θα ανέβει, το ίδιο και η φήμη της. 

Η ίδια δηλώνει μοντέλο-ηθοποιός, ενώ στο βιογραφικό της σημείωμα για το κάστινγκ του «Sports Illustrated», αναφέρει -μεταξύ άλλων- πως αισθάνεται σέξι όταν κυκλοφορεί γυμνή σπίτι της αλλά και πως η ένοχη απόλαυσή της είναι η πίτα από το σουβλάκι και ότι φτιάχνει το καλύτερο τζατζίκι. 

 

Ακόμη, στην ερώτηση «Ποιο πιστεύεις ότι είναι το πιο αναγνωρίσιμο σημείο πάνω σου;» η Ζωή απάντησε αποφασιστικά: «Ο κώλος μου». Αν δεν είναι αυτή η Ελληνίδα το όνειρο κάθε άντρα, τότε ποια είναι;

 

Όσοι, λοιπόν, θέλουν να παρακολουθούν την καριέρα της σέξι Ελληνίδας, μπορούν απλά να την ακολουθήσουν στο Instagram, το οποίο η Ζωή-Αγγελική «βομβαρδίζει» καθημερινά με «καυτές» φωτογραφίες της, αλλά και εικόνες από την προσωπική της ζωή.

 

 

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.