ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Η εικόνα της κυβέρνησης: Τοξική σκόνη στον ουρανό, θρύψαλα στη έδαφος!

Alexandra Daddario: Το νέο sex symbol του Χόλιγουντ ήρθε για να μείνει [φωτο]

Alexandra Daddario: Το νέο sex symbol του Χόλιγουντ ήρθε για να μείνει [φωτο]

Αν βλέπατε την πετυχημένη σειρά «True Detective» ή είδατε και την ταινία «San Andreas: Επικίνδυνο Ρήγμα» το καλοκαίρι, σίγουρα θα προσέξατε τo μοντέλο και ηθοποιό Alexandra Daddario. Αν όχι ήρθε η ώρα να τη γνωρίσετε, καθώς θεωρείται ανερχόμενο αστέρι του Χόλιγουντ.  

Η Daddario μάλιστα, πρόσφατα έγινε και το αποκλειστικό πρόσωπο διαφημιστικής καμπάνιας γνωστής εταιρίας ρολογιών. Όπως βλέπετε, ποζάρει με ένα τζιν πουκάμισο, άνετη και χαλαρή, φορώντας στο χέρι το προϊόν που διαφημίζει.  

Η εταιρία υπέγραψε αποκλειστικό συμβόλαιο με την Daddario, καθώς είναι μία από τις πολλά υποσχόμενες ηθοποιούς του Χόλιγουντ. Όπως θα δείτε και στις φωτογραφίες παρακάτω η νεαρή και ταλέντο έχει αλλά και παρουσιαστικό που μπορεί να καθηλώσει τους αρσενικούς θαυμαστές της στη μεγάλη οθόνη. Το μεγάλο «μπαμ» όμως το έκανε η Alexandra με τη συμμετοχή της στη μικρή οθόνη και στη σειρά «True Detective». Μάλιστα η ηθοποιός σε ένα επεισόδιο της δημοφιλούς σειράς δεν είχε διστάσει να γδυθεί για τις ανάγκες του ρόλου της και είχε ανεβάσει την τηλεθέαση στα ύψη και είχε χαρακτηριστεί ως η γυναίκα με το ωραιότερο στήθος στο Χόλιγουντ. 

Απολαύστε την πολλά υποσχόμενη σταρ Alexandra Daddario:

 

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.