ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Η δημοσιογράφος που φλέρταρε on air τον Ντέιβιντ Mπέκαμ [βίντεο]

Η δημοσιογράφος που φλέρταρε on air τον Ντέιβιντ Mπέκαμ [βίντεο]

«Κάνει αφόρητη ζέστη εδώ μέσα με αυτά τα φώτα» είπε η Βρετανή δημοσιογράφος κι ο Μπέκαμ της απάντησε: «Είναι πολύ ζεστά. Mένω έκπληκτος, εσείς να φοράτε αυτό το εκπληκτικό φόρεμα κι εγώ το T- shirt»

Aνοιχτά φλέρταρε τον πρώην ποδοσφαιριστή Ντέιβιντ Μπέκαμ η δημοσιογράφος της υψηλότερης σε τηλεθέαση εκπομπής στη Βρετανία, Σουζάνα Ρέιντ, κατά τη διάρκεια συνέντευξης. Η μελαχρινή δημοσιογράφος, που παρουσιάζει την πρωινή εκπομπή Good Morning Britain, είναι γνωστή στην πατρίδα της για την… τεχνική του φλερτ που εφαρμόζει όταν έχει απέναντί της άντρες προκειμένου να τους εκμαιεύσει πληροφορίες. Και ο Βρετανός πρωθυπουργός είχε πέσει πρόσφατα στα… δίχτυα της. 

Χτες, πάντως, η θερμοκρασία στο στούντιο ανέβηκε επικίνδυνα όταν η Ρέιντ είπε στον Μπέκαμ: «Κάνει αφόρητη ζέστη εδώ μέσα με αυτά τα φώτα». Κι ο Μπέκαμ της απάντησε: «Είναι πολύ ζεστά.

Mένω έκπληκτος, εσείς να φοράτε αυτό το εκπληκτικό φόρεμα κι εγώ το T- shirt». Τότε, η Βρετανή τηλεπαρουσιάστρια του είπε: «Θα έπρεπε να έχω φορέσει T-shirt». Προτού ξεκινήσει η συνέντευξη ο φακός κατέγραψε μία θερμή χειραψία αλλά και το φλερτ που «πλανιόταν» στην ατμόσφαιρα. 

Η γλώσσα του σώματος της 44χρονης Σουζάνα στις περισσότερες συνεντεύξεις υπόσχεται πολλά… Αυτή τη φορά, επέλεξε ένα φόρεμα στο χρώμα της φωτιάς και χαμογελούσε όλο νάζι κοιτώντας τον Ντέιβιντ Μπέκαμ. Το χαμόγελο αλλά και το βλέμμα της ήταν όλο υπονοούμενα. Με μία ιδιαίτερη άνεση, η Σουζάνα ρώτησε τον Μπέκαμ για την οικογενειακή του ζωή. Η μελαχρινή Σουζάνα άκουγε με προσοχή το 40χρονο Μπέκαμ όπως είχε κάνει και με τον Βρετανό πρωθυπουργό. Βέβαια, με τον Ντέιβιντ Κάμερον ήταν πιο προκλητική, αφού έβαζε συνέχεια το δάκτυλο στο στόμα της κοιτώντας τον με νόημα, ενώ τα πόδια της τα έκανε συνεχώς «σταυροπόδι» αφήνοντας σε κοινή θέα τις καλλίγραμμες γάμπες της, όπως υποστηρίζει η  ειδικός στη γλώσσα του σώματος Τζούντι Τζέιμς. 

Δείτε το βίντεο:

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.