ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

«Πράκτορα εξωτερικού» χαρακτήρισαν οι ρωσικές αρχές τον Ντι Κάπριο και του επέστρεψαν δωρεά του [φωτό]

«Πράκτορα εξωτερικού» χαρακτήρισαν οι ρωσικές αρχές τον Ντι Κάπριο και του επέστρεψαν δωρεά του [φωτό]

«Πράκτορα εξωτερικού» χαρακτήρισαν οι ρωσικές αρχές τον Λεονάρντο Ντι Κάπριο αναγκάζοντας μια μη κυβερνητική οργάνωση που ασχολείται με την προστασία του περιβάλλοντος να επιστρέψει στον ηθοποιό το ποσό των 142.000 ευρώ που της είχε δωρίσει.

Η ΜΚΟ «Οικολογική Παρακολούθηση της Σαχαλίνης», που εδρεύει στη ρωσική Απω Ανατολή, εντάχθηκε την περασμένη Παρασκευή στον κατάλογο των «πρακτόρων του εξωτερικού» με βάση έναν νόμο του 2012 για τις οργανώσεις που χρηματοδοτούνται από το εξωτερικό. Για τον λόγο αυτό αποφάσισε να επιστρέψει όλες τις δωρεές που είχε λάβει από το εξωτερικό και να μην τις κάνει δεκτές στο μέλλον.

«Ο πληθυσμός των άγριων σολομών μειώνεται πολύ γρήγορα. Θέλαμε να δημιουργήσουμε μια πρότυπη ζώνη για την αειφόρο αλιεία» στην περιοχή του Βοστότσνι, στα ανατολικά παράλια της Σαχαλίνης, εξήγησε ο διευθυντής της ΜΚΟ, Ντμίτρι Λισίτσιν.

Η «Οικολογική Παρακολούθηση της Σαχαλίνης» λειτουργεί εδώ και περισσότερα από 20 χρόνια και υποτίθεται έχει ως στόχο της να προστατεύσει την άγρια ζωή στο νησί.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.