Όταν οι σταρ τρελαίνονται – Οι θεωρίες συνωμοσίας που πιστεύουν προσωπικότητες διεθνούς φήμης!

Όταν οι σταρ τρελαίνονται – Οι θεωρίες συνωμοσίας που πιστεύουν προσωπικότητες διεθνούς φήμης!

Είναι γεγονός ότι οι διασημότητες φαίνεται να ζουν στον κόσμο τους, σε έναν κόσμο δόξας και πλούτου δηλαδή που λίγη σχέση έχει με τον δικό μας.

Κι έτσι η λογική σκέψη και η κριτική ικανότητα δεν περιλαμβάνονται κατ’ ανάγκη στο σταριλίκι, εκεί που η Σαϊεντολογία και ο μυστικισμός σαρώνουν δηλαδή.

Αν σε όλα αυτά προσθέσουμε και τις γνώριμες θεωρίες συνωμοσίας από τις οποίες δεν ξεφεύγουν και πολλοί, τότε μπορεί να καταλάβει κανείς το εκρηκτικό μείγμα που αποτελεί το Χόλιγουντ.

Μιλάμε εξάλλου για τον χώρο που όπως θέλει το δημοφιλές συνωμοσιολογικό σενάριο, κυβερνάται από τους σατανιστές Ιλουμινάτι και τις μασονικές πλεκτάνες τους!

Ο Κάνιε Γουέστ και το AIDS mgnnfsosoffey1

Ήταν το 2005 κατά τη διάρκεια εκστρατείας ευαισθητοποίησης για το AIDS όταν ο γνωστός ράπερ με την περισσή αυτοπεποίθηση μοιράστηκε με το έκπληκτο κοινό τις απόψεις του για την εμφάνιση του HIV, ο οποίος είναι φυσικά ανθρώπινο δημιούργημα, που «τοποθετήθηκε στην Αφρική όπως ακριβώς και το κρακ στη μαύρη κοινότητα για να διαλύσει τους Μαύρους Πάνθηρες». Λίγους μήνες αργότερα ξαναχτύπησε μάλιστα, συνδέοντας το AIDS, την κυβέρνηση της Αμερικής και την εξόρυξη διαμαντιών στην Αφρική, σχολιάζοντας πως ο Μάτζικ Τζόνσον «θεραπεύτηκε από το AIDS, όλες οι εξαθλιωμένες μανάδες πέθαναν όμως»…

Χόλιγουντ κατά 11ης Σεπτεμβρίου mgnnfsosoffey2

Μια μακρά σειρά από celebrities, μεταξύ των οποίων οι Τσάρλι Σιν, Γουίλι Νέλσον και Μος Ντεφ, θεωρούν ότι το τρομοκρατικό χτύπημα στους Δίδυμους Πύργους ήταν ενορχηστρωμένο από την αμερικανική κυβέρνηση. Ο συνολικός αριθμός των σταρ που πιστεύουν στο συνωμοσιολογικό σενάριο κατά το οποίο ο Τζορτζ Μπους δολοφόνησε χιλιάδες πολίτες για να δικαιολογήσει την εισβολή στη Μέση Ανατολή παραμένει μάλιστα αναπάντεχα υψηλός, με τα ονόματα να είναι πολλά και διάφορα.

Ο Γούντι Χάρελσον, για παράδειγμα, βρίσκει αναλογίες μεταξύ 11ης Σεπτεμβρίου και Περλ Χάρμπορ και διατείνεται εδώ και χρόνια ότι το όλο πράγμα έγινε για να δώσει μια καλή πάσα στις ΗΠΑ να κηρύξει τον «Πόλεμο κατά της Τρομοκρατίας». Αλλά και ο Μαρφ Ράφαλο θα ήθελε περισσότερες έρευνες για την κυβερνητική εμπλοκή στο τρομοκρατικό χτύπημα του Παγκόσμιου Κέντρου Εμπορίου, θεωρώντας πως τα κτίρια δεν πέφτουν έτσι.

Πάμπολλοι ακόμα σταρ διατηρούν τουλάχιστον επιφυλάξεις για το τρομοκρατικό χτύπημα που άλλαξε το πρόσωπο της Αμερικής…

Ο Πρινς και οι αεροψεκασμοί mgnnfsosoffey3

Μας ψεκάζουν και ο Πρινς είναι απόλυτα πεπεισμένος γι’ αυτό! Σε μια από τις σπάνιες συνεντεύξεις του το 2009, ανέλυσε τους στίχους του τραγουδιού «Dreamer», στο οποίο αποκαλύπτει τους αεροψεκασμούς με το αέριο που αλλάζει συνειδήσεις και μεταμορφώνει προσωπικότητες. Ο Πρινς παρατηρούσε από μικρός τα ουράνια ίχνη και έβλεπε κατόπιν τις συνέπειες με τα ίδια του τα μάτια, όλη τη γειτονιά ανάστατη δηλαδή και τους καυγάδες να μη σώνουν!

«Είμαστε όλοι μισθωμένοι σκλάβοι», είπε, «όταν έμαθα ότι υπήρχαν οχτώ πρόεδροι πριν από τον Τζορτζ Ουάσιγκτον, ήθελα να χτυπήσω κάποιον. Γιατί μας τα έμαθαν διαφορετικά»; Όσο για την ιστορική εκλογή Ομπάμα, ο Πρινς σχολίασε: «Ο πρόεδρος Ομπάμα είναι πολύ έξυπνος άνθρωπος και μοιάζει να έχει καλές προθέσεις. Η προφητεία λέει ότι όλοι πρέπει να τον ακολουθήσουμε»…

Ο Νταν Ακρόιντ και τα ΑΤΙΑ mgnnfsosoffey4

Πώς θα μπορούσε το αστέρι των «Ghostbusters» να μην πιστεύει στο παραφυσικό; Ως μέλος συνωσιολογικής ερευνητικής ομάδας για εξωγήινους εδώ και χρόνια, ο Ακρόιντ είναι ο «χολιγουντιανός σύμβουλος» της παρέας, αφού όπου σταθεί κι όπου βρεθεί βλέπει πλέον ΑΤΙΑ και ιστορίες για αγρίους!

Ο Νταν έχει μοιραστεί εξάλλου τα δύο-τρία προσωπικά του συναπαντήματα με εξωγήινους στη Μασαχουσέτη, θεωρώντας μάλιστα πως η εξωγήινη ζωή κατατάσσεται σε είδη και ό,τι βλέπουμε στη Γη δεν προέρχεται από έναν πλανήτη, αλλά πολλούς. Όσο για τον λόγο που μας επισκέπτονται τόσο συχνά τα ΟΥΦΟ, είναι φυσικά οι καλές τέχνες και το πνεύμα μας που ζηλεύουν: «Αυτός είναι ο πλανήτης που έδωσε τον Πικάσο, την ατομική βόμβα, την πενικιλίνη. [Οι εξωγήινοι] δεν ζωγραφίζουν σαν τον Ρενουάρ και δεν χορεύουν σαν τον Μικ Τζάγκερ»!

Ο Τσάρλι Σιν το τερματίζει mgnnfsosoffey5

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ο γνωστός ηθοποιός έχει θέμα με τις συνωμοσίες για τέρατα και άλλα εξώκοσμα όντα, γι’ αυτό και το 2013 ανακοίνωσε την αποστολή στη Σκοτία που είχε οργανώσει με σκοπό να εντοπίσουν το μυστηριώδες τέρας του Λοχ Νες, τη Νέσι! Το πλάνο για το ξετρύπωμα του τέρατος ήταν λες και βγήκε από ταινία δράσης και περιλάμβανε ακόμα και πόδια αρνιού, ώστε να δελεαστεί η Νέσι. Αργότερα πήγε στην Αλάσκα για την ανεύρεση θρυλικού τοπικού τέρατος που επιτίθεται λέει στους ανέμελους ψαράδες. Όσο για τις δηλώσεις του όταν η νέα του εκστρατεία απέτυχε παταγωδώς: «Ήξερε προφανώς ότι η ομάδα μας παραήταν ικανή ώστε να εμφανιστεί μπροστά μας, κι έτσι έμεινε κρυμμένο σαν κότα»…

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.