ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Τα γυμνά πορτραίτα της Ζιζέλ σε μία έκδοση αξίας…700 δολαρίων! [φωτο]

Τα γυμνά πορτραίτα της Ζιζέλ σε μία έκδοση αξίας…700 δολαρίων! [φωτο]

Θα πληρώνατε 700 δολάρια για να αγοράσετε ένα βιβλίο για την Gisele; Αυτή πάντως, θα είναι η τιμή του νέου βιβλίου που ετοιμάζει το ακριβοπληρωμένο supermodel, με αφορμή τα 20 χρόνια που έκλεισε, φέτος, στις πασαρέλες. Πού ποντάρει; Μα φυσικά, στις γυμνές φωτογραφίσεις της που θα περιλαμβάνει η νέα έκδοση, η οποία αναμένεται να κυκλοφορήσει τον Νοέμβριο, από τον εκδοτικό οίκο Taschen.

Γυμνές ή με ρούχα, οι τριακόσιες -στον αριθμό- φωτογραφίες της Βραζιλιάνας καλλονής κάνουν την έκδοση να μοιάζει ακόμα πιο δελεαστική. Δεν πρόκειται όμως μόνο για ένα λεύκωμα. Μέσα από το βιβλίο, η Gisele θα εκφράσει προσωπικές της σκέψεις αλλά και άγνωστες λεπτομέρειες για τη ζωή της.

Το εξώφυλλο της έκδοσης θα κοσμεί το θρυλικό γυμνό πορτραίτο της Gisele, που φέρει την υπογραφή του φωτογράφου Irving Penn. Στο βιβλίο επίσης, οι φίλοι, η οικογένεια και άνθρωποι από τον χώρο της μόδας που τη βοήθησαν να καθιερωθεί στον χώρο, θα «φωτίσουν» άγνωστες πτυχές της γυναίκας που κατέκτησε τις διεθνείς πασαρέλες.

Στην αγορά, αναμένονται να κυκλοφορήσουν μόνο 1.000 αντίτυπα, με σκληρό εξώφυλλο, τα οποία θα φέρουν ιδιόχειρη αφιέρωση της 35χρονης καλλονής. Και αυτή δεν είναι η μοναδική προσωπική πινελιά της Gisele! Το supermodel έχει επιμεληθεί προσωπικά την έκδοση σε συνεργασία με τον καλλιτεχνικό διευθυντή, Giovanni Bianco, γνωστό από τις συνεργασίες του με ονόματα όπως είναι Madonna και οίκος Versace.

Τον περασμένο Απρίλιο, η Gisele, ανακοίνωσε ότι σταματά το μόντελινγκ με ένα μήνυμα στο Instagram: «Είμαι τόσο ευγνώμων που στα 14 μου, ξεκίνησα αυτό το ταξίδι. Σήμερα, ύστερα από είκοσι χρόνια στον χώρο, έχω το προνόμιο να κάνω το τελευταίο fashion show μου!».

Από το τελευταίο fashion show, δεν θα μπορούσε να λείπει ο σύζυγός της Tom Brady. «Συγχαρητήρια στην αγάπη της ζωή μου», είχε γράψει σε ένα μήνυμα στο Facebook για την σύζυγό του και μητέρα των παιδιών του, του 5χρονου Benjamin και της 2χρονης Vivian.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.