ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Η Ελενα Παπαρίζου επιστρέφει: Κάνει θέατρο και φορά μόνο το… σουτιέν της! [φωτο]

Η Ελενα Παπαρίζου επιστρέφει: Κάνει θέατρο και φορά μόνο το… σουτιέν της! [φωτο]

Η Ελενα  Παπαρίζου ανεβαίνει στη σκηνή. Οχι κάποιου νυχτερινού μαγαζιού, αλλά του θεάτρου. Και εκεί, όμως, η εμφάνισή της είναι απλά εκρηκτική. 

Η Ελενα Παπαρίζου θα συμμετάσχει στο μιούζικαλ «Nine», που βασίζεται στο αυτοβιογραφικό 8 ½ του Φεντερίκο Φελίνι και το οποίο θα κάνει πρεμιέρα στις 28 Οκτωβρίου, στο «Πάνθεον», σε σκηνοθεσία Γιάννη Κακλέα.

Ηδη οι συντελεστές της παράστασης φωτογραφήθηκαν μαζί και όπως φαίνεται και από τις παρακάτω εικόνες, την παράσταση, τουλάχιστον στις εικόνες, τις κλέβει η Ελενα Παπαρίζου με το μπούστο της!

Εκτός από την τραγουδίστρια, στο μιούζικαλ θα συμμετέχουν,  με πρωταγωνιστικό ρόλο, ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος και οι Μάρω Κοντού, Κατερίνα Λέχου, Νάντια Μπουλέ, Αγορίτσα Οικονόμου, Κατερίνα Παπουτσάκη και Τάνια Τρύπη.

Συνολικά, επί σκηνής θα ανέβουν 14 υπέροχες ηθοποιοί και χορεύτριες, καθώς και 12μελής ορχήστρα υπό τη διεύθυνση του Αλέξιου Πρίφτη, με τον Μανόλη Παντελιδάκη να «υπογράφει» τα σκηνικά, τη Ντένη Βαχλιώτη τα κουστούμια και την αδερφή της Άννας Βίσση, Λία, να έχει τη φωνητική διδασκαλία.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.