Έρχεται “sex tape” με την Τζένιφερ Λόπεζ;

Έρχεται “sex tape” με την Τζένιφερ Λόπεζ;

Πριν από μερικά χρόνια οι φήμες έλεγαν ότι ο πρώην σύντροφος της Τζένιφερ Λόπεζ, ετοιμαζόταν να κυκλοφορήσει σε DVD μια sex tape που απεικόνιζε την λατίνα σταρ σε ερωτικές περιπτύξεις κατά τον μήνα του μέλιτος Οχάνι Νόα. Βέβαια με την έγκαιρη παρέμβαση της η J-Lo κατάφερε να μην ξανακούσουμε τίποτα γι’ αυτό.

Το βίντεο από τον μήνα του μέλιτος του πρώην ευτυχισμένου ζευγαριού, που κλειδώθηκε στο συρτάρι με απόφαση δικαστηρίου, φαίνεται όμως πως θα δει σύντομα το φως της δημοσιότητας αφού σύμφωνα με ισχυρισμούς του Νόα κι ενός συνεργάτη του έχει βρεθεί ένα «παραθυράκι» στο νόμο… Αυτό το παραθυράκι μάλιστα μπορεί να είναι και η αιτία που η διάσημη σταρ της ποπ απέσυρε μετά από 6 χρόνια όλες τις νομικές εκκρεμότητες που είχε με τον πρώην σύντροφό της τον Ιούλιο του 2015.

«Θα βγάλουμε ένα DVD και θα δώσουμε στη δημοσιότητα πλάνα. Υπάρχει ένα αποκαλυπτικό βίντεο με την Τζένιφερ με χωρίς ρούχα και σε σεξουαλικές καταστάσεις, ειδικά από το ξενοδοχείο όπου πέρασαν τον μήνα του μέλιτος», δήλωσε, στο περιοδικό «In Touch Weekly», ο Εντ Μέγιερ, συνεργάτης του πρώτου συζύγου της τραγουδίστριας, Οχάνι Νοά.

Η 46χρονη ντίβα και ο Οχάνι υπήρξαν παντρεμένοι για 11 μήνες το 1997.Πριν από περίπου έξι χρόνια, η Τζένιφερ κατέφυγε στη Δικαιοσύνη και πέτυχε την αναστολή της κυκλοφορίας του βίντεο, το οποίο μαγνητοσκόπησε ο ίδιος ο πρώην σύζυγός της και σκόπευε να το βγάλει στην αγορά, υπό τον τίτλο «Πως παντρεύτηκα την Τζένιφερ Λόπεζ: Η ιστορία της J-Lο και του Οτζάνι Νόα» («How I Married Jennifer Lopez: The J-Lo and Ojani Noa Story»).

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Αυτό που μένει να δούμε είναι το «παραθυράκι» του νόμου πράγματι υπάρχει ώστε να κυκλοφορήσουν όλα τα «πικάντικα» πλάνα

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.