ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Καταστράφηκε η Kate Moss: Δείτε πως έχει γίνει από τις καταχρήσεις! (φωτό)

Καταστράφηκε η Kate Moss: Δείτε πως έχει γίνει από τις καταχρήσεις! (φωτό)

Από τα 14 της χρόνια, η Kate Moss άρχισε να «φλερτάρει» με τις καταχρήσεις. Στα εφηβικά της χρόνια, έπινε σε σχολικά πάρτι και σύχναζε σε συνοικιακές παμπ.

Την δεκατία του ’90, όπου άρχιζε να εκτοξεύεται η φήμη της, κατρακύλησε πιο βαθιά στο ποτό και κάποιες φορές εκανε και δύο μέρες να σηκωθεί από το κρεββάτι, σύμφωνα με την βιογραφία της «Champagne Supernova», που υπογράφει η Μορίν Κάλαχαν.

Το 1994, γνώρισε τον Τζόνι Ντεπ, ο οποίος επίσης αντιμετώπιζε προβλήματα με καταχρήσεις. Όταν δύο χρόνια αργότερα, το 1996, εκείνος την εγκατέλειψε, η Μος, όπως αποκαλύπτει η Κάλαχαν, βγήκε εκτός ελέγχου με τα ναρκωτικά. 

Όπως είναι φυσικό, οι καταχρήσεις αυτές, αν δεν σε οδηγήσουν στον θάνατο, που είναι το πιθανότερο, θα σου αφήσουν ανεξίτηλα σημάδια. Αυτό έγινε και στην περίπτωση του 41χρονου supemodel…

Η Kate Moss, πρόσφατα πόζαρε δίπλα στην καλή της φίλη,  Cara Delevingne και το πρόσωπό της δεν θύμιζε σε τίποτα το πανέμορφο κορίτσι που εμφανίστηκε στο χώρο της μόδας, τα τέλη της δεκαετίας του ’80. 

Το δέρμα της είναι «σπασμένο» και το χρώμα των δοντιών της, μαρτυρούν ότι είναι χρόνια καπνίστρια. Τα χείλη της έχουν χάσει το ροδαλό του χρώμα και μοιάζουν πιο λεπτά από ποτέ.  Άτονα φαίνονται και τα -άλλοτε λαμπερά- μαλλιά της, αφού μοιραία, όταν ακολουθεί κανείς αυτόν τον τρόπο ζωής, δεν τρέφεται σωστά. Τέλος, τα τέλεια σμιλεμένα ζυγωματικά που είχε σε νεαρή ηλικία, έχουν αρχίσει σταδιακά να χάνονται…

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

               Η Κate Moss σε νεαρή ηλικία

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.