ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Η εικόνα της κυβέρνησης: Τοξική σκόνη στον ουρανό, θρύψαλα στο έδαφος!

Ο ιδρυτής του My Space, αφού πούλησε την εταιρεία για $580 εκατ. γυρνάει τον κόσμο, τραβώντας φωτογραφίες

Ο ιδρυτής του My Space, αφού πούλησε την εταιρεία για $580 εκατ. γυρνάει τον κόσμο, τραβώντας φωτογραφίες

Μήπως σας θυμίζει κάτι το όνομα Tom Anderson; Αν είχατε ποτέ λογαριασμό στο MySpace, τότε ίσως θυμάστε πως ήταν ο πρώτος σας φίλος!

Ο Anderson ήταν συνιδρυτής του MySpace, του άλλοτε πασίγνωστου κοινωνικού δικτύου, που αφορούσε στη μουσική και συνέδεε εκατοντάδες εκατομμύρια ανθρώπους σε όλο τον κόσμο.

Οι ημέρες δόξας του MySpace έχουν πλέον περάσει εδώ και καιρό και (μαζί με τον συνιδρυτή Chris DeWolfe) ο Anderson πούλησε το μερίδιό του από το κοινωνικό δίκτυο στην News Corp για 580 εκατομμύρια δολ. το 2005.

Ο Anderson σήμερα κάνει ταξίδια σε όλο τον κόσμο και βγάζει υπέροχες φωτογραφίες, τις οποίες μας παρουσιάζει το Business Insider.

Φιλιππίνες … myspace1

Βενετία … myspace2

Ισλανδία … myspace3

και την Βιρμανία myspace4

Αυτό είναι από την παραμονή των Χριστουγέννων, το 2011, όπου διέμενε στην Λιτζιάνγκ στην Κίνα. myspace5

Φέτος την Πρωτοχρονιά στην Yosetime της Καλιφόρνια. myspace6

Πρωτοχρονιά στην Σιγκαπούρη. myspace7

«Η τέχνη της φωτογραφίας μου άλλαξε κυριολεκτικά τη ζωή», έχει δηλώσει ο Anderson – Αυτή η φωτογραφία είναι κάτω από στην γέφυρα Sydney Harbour στην Αυστραλία. myspace8

Στην Αριζόνα. myspace9

Ηφαίστειο και λάβα στη Χαβάη. myspace10

Και πάλι στην Χαβάη στην παραλία Lanikai.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!
myspace11
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.