ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Η Ευρώπη θέλει Κυριάκο και Ούρσουλα» ανέκραξε ο Σχοινάς! - Και «Pfizer»;

Ποια είναι η 16χρονη “νεαρή βασίλισσα του Instagram” [φωτο]

Ποια είναι η 16χρονη “νεαρή βασίλισσα του Instagram” [φωτο]

Πήρε το πρώτο της κινητό τηλέφωνο σε ηλικία 7 ετών και στα 16α γενέθλιά της της τραγούδησε ο Αμερικανός τραγουδιστής Jason Derulo. Έχει χιλιάδες followers στο Instagram.

Αυτή είναι η Lilli Hymowitz, η «νεαρή βασίλισσα του Instagram» την οποία έφηβοι θαυμάζουν και ζηλεύουν όπως τραγουδιστές, τηλεπερσόνες και μοντέλα. Η τεράστια απήχησή της στο διαδίκτυο είναι η πιο χειροπιαστή απόδειξη για το πώς η δημοφιλία έχει πια περάσει κατά πολύ τους τοίχους του σχολείου ή της γειτονιάς, όπως κάποτε συνέβαινε.

Η νεαρή Lilli ζει στο Μανχάταν και φωτογραφίζει ενσταντανέ από την πολυτελή ζωή της επιδεικνύοντας την καθημερινότητά της στην ιστοσελίδα της στο Instagram «Living Lightly», όπου ανεβάζει φωτογραφίες της να πλατσουρίζει σε πισίνα στα Hamptons, να ποζάρει δίπλα στους πιο ακριβοθώρητους DJs στα πιο «κλειστά» nightclub του Μανχάταν, να ξαπλώνει μισόγυμνη στο κρεβάτι ή να κάνει ιππασία.

Πηγαίνει στο ιδιωτικό και απευθυνόμενο στην ελίτ σχολείο Riverdale της Νέας Υόρκης- με δίδακτρα 45.000 δολάρια το χρόνο- και όπως είχε πει σε συνέντευξή της «στο Instagram μπορείς να ‘μοντάρεις’ της ζωή σου. Νομίζω πως ο κόσμος με θεωρεί πιο κουλ απ’ ό,τι είμαι».

Σε κάθε περίπτωση η ζωή της απέχει πολύ από τη ζωή των συνομήλικών της. Η Lilli είχε τον ράπερ LMFAO στο ψεύτικο μίτζβα που έκανε όταν είπε στους γονείς της πως επιθυμεί να εγκαταλείψει τον Ιουδαϊσμό και να γίνει βουδίστρια, στα 13 της. Έχει ψεύτικη ταυτότητα και τέσσερα τατουάζ.

Η ίδια αποδίδει την ασυνήθιστη ζωή της στην «μοντέρνα» οικογένειά της που αποτελείται από τη μητέρα και τον πατέρα της, που πήραν διαζύγιο όταν ήταν επτά ετών, τις αδελφές της που φοιτούν στο κολέγιο, τη δεύτερη γυναίκα του πατέρα της και τον 6 μηνών ετεροθαλή αδελφό της και τον νέο σύντροφο της μητέρας της.

Μερικές φορές τραβά την προσοχή και με αρνητικό τρόπο: έχει λάβει μηνύματα από μεγαλύτερους σε ηλικία άνδρες, προσκλήσεις σε κακόφημα κλαμπ ενώ μια φορά μια άγνωστη τη φωτογράφισε στο Central Park.

Η ίδια και η καλύτερή της φίλη Camille Curtis δεν σταματούν να βρίσκονται online ανεβάζοντας φωτογραφίες και βίντεό τους ή απαντώντας σε ερωτήσεις όπως τι τους αρέσει να τρώνε, πού διασκεδάζουν και με ποιον βγαίνουν.

Παρά την ξέφρενη διαδικτυακή ζωή της η 16χρονη δεν σταματά να αμφισβητεί την ποιότητα των σχέσεών της ακριβώς λόγω της ιντερνετικής φήμης της. «πώς ξέρεις πραγματικά γιατί κάποιος σε κάνει παρέα; Μήπως είναι για να ανεβάσουν φωτογραφία τους μαζί σου στο δικό τους Instagram ή επειδή πραγματικά σε συμπαθούν;», αναρωτιέται…

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!
queeninstagr12queeninstagr11queeninstagr10queeninstagr9queeninstagr8queeninstagr7queeninstagr6queeninstagr5queeninstagr4queeninstagr3queeninstagr2queeninstagr1
TAGS:
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.