ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Κάνιε Γουέστ: “Δεν κάνω πλάκα, θα είμαι υποψήφιος πρόεδρος των ΗΠΑ”!

Κάνιε Γουέστ: “Δεν κάνω πλάκα, θα είμαι υποψήφιος πρόεδρος των ΗΠΑ”!

Εκτός απ’ όλα τα άλλα υπάρχει περίπτωση να δούμε την Κιμ Καρντάσιαν και πρώτη κυρία των ΗΠΑ; Στην τελετή απονομής των βραβείων MTV τον περασμένο μήνα ο σύζυγός της Κάνιε Γουέστ ξάφνιασε άπαντες, ξεστομίζοντας κάτι που για πολλούς αποτέλεσε απλώς μια επικοινωνιακή «βόμβα».

Και όμως, ο διάσημος τραγουδιστής της χιπ χοπ υποστηρίζει ότι δεν έκανε πλάκα, επιμένει ότι το 2020 θα είναι υποψήφιος πρόεδρος των ΗΠΑ!

Απαντώντας σε όσους αντιμετώπισαν τη δήλωσή του αυτή ως αστείο, ο Αμερικανός ράπερ ξεκαθάρισε, σε συνέντευξη του στο Vanity Fair, ότι «οπωσδήποτε» θα κατέβει ως υποψήφιος πρόεδρος.

«Κάθομαι σε κλαμπ και σκέφτομαι: Έχω πέντε χρόνια πριν θέσω υποψηφιότητα και πρέπει να κάνω μεγάλη έρευνα», δήλωσε ο Γουέστ, ο οποίος είχε παράλληλα το… φιλότιμο να παραδεχτεί ότι «πρέπει να ωριμάσω σε αυτά τα επόμενα πέντε χρόνια».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Εκφράζει, επίσης, την αίσθηση ότι μετά το αρχικό «σοκ» αρκετοί άνθρωποι είναι τώρα πλέον θετικοί στην προοπτική να ξεκινήσει καμπάνια για τη θέση του Οβάλ Γραφείου. Και γιατί να μην κατέβει θα προσθέταμε εμείς, μήπως ο αγροίκος ο Ντόναλτ Τραμπ είναι καλύτερος;

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.