Η άκρως αποκαλυπτική εμφάνιση της Κινέζας ηθοποιού Bai Ling [φωτό]

Η άκρως αποκαλυπτική εμφάνιση της Κινέζας ηθοποιού Bai Ling [φωτό]

H γνωστή για τις αποκαλυπτικές της εμφανίσεις Κινέζα ηθοποιός Bai Ling, αυτή τη φορά έκανε ένα βήμα παραπάνω, φορώντας μια αφίσα του Χόλιγουντ και ένα σουτιέν σε σχήμα όπλου!

Η 48χρονη ηθοποιός που εμφανίστηκε εχθές το βράδυ στα εγκαίνια του Φεστιβάλ Κινηματογράφου του Χόλιγουντ στο Θέατρο ArcLight, αφότου είχε περάσει ένα μεγάλο διάστημα μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, αποφάσισε να περάσει στο επόμενο επίπεδο, φορώντας σχεδόν… τίποτα!

Με έντονο μακιγιάζ και περίεργα μαλλιά, πόζαρε δίπλα στον ηθοποιό David Arquette, ο οποίος δεν θα μπορούσε να συγκρατηθεί από τα γέλια με την εμφάνιση της Bai.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Jefery Levy, Bai Ling και David Arquette

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.