ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Ποια πασίγνωστη ηθοποιός όταν ήταν μικρή είχε σαν κατοικίδιο ένα… λιοντάρι; [φωτο]

Ποια πασίγνωστη ηθοποιός όταν ήταν μικρή είχε σαν κατοικίδιο ένα… λιοντάρι; [φωτο]

Το λιοντάρι δεν ήταν σε κάποιο κλουβί, αλλά ελεύθερο στο σπίτι σαν σκύλος. Το βράδυ κοιμόταν αγκαλιά με την μικρή –τότε- ηθοποιό

Στις αρχές της δεκαετίας του 70, η οικογένεια του Νόελ Μάρσαλ και της συζύγου του, ηθοποιού, Τίπι Χέντρεν επέστρεψε από ένα υπέροχο ταξίδι που έκανε στην Αφρική. Ο Νόελ Μάρσαλ με τη σύζυγο του, ήθελαν να γυρίσουν μια ταινία σχετική με τα λιοντάρια και την ζωή στην Αφρική.

Για να το καταφέρουν αυτό, θα έπρεπε να μάθουν πως ζει, πως σκέφτεται και πως αντιδρά ένα λιοντάρι. Σύντομα κατάφεραν να πάρουν τις απαραίτητες άδειες από το κράτος και ακόμη πιο σύντομα να φέρουν ένα νεαρό λιοντάρι από την Αφρική, τον Νιλ.

Ο Νιλ δεν θα ζούσε σε κάποιον ζωολογικό κήπο, αλλά στην τεράστια έπαυλη της οικογένειας μαζί τους, στο Σέρμαν Όουκς στην Καλιφόρνια.

Καθημερινά για αρκετό καιρό στο σπίτι ζούσε και ο ειδικός για τα λιοντάρια Ρον Όξλει, ο οποίος μύησε την οικογένεια στα μυστικά της ζωής του βασιλιά των ζώων. Ο Νιλ, από την πρώτη στιγμή που ήρθε σε επαφή με τν οικογένεια, ένιωσε σαν στο σπίτι του.

Η συμπεριφορά του θύμιζε περισσότερο συμπεριφορά σκύλου παρά αιλουροειδούς.

Από την πρώτη στιγμή ο Νιλ δέθηκε, σχεδόν ερωτεύτηκε τη μικρή κόρη της Τίπι Χέντερ, την Μέλανι Γκρίφιθ. Την ακολουθούσε παντού μέσα στο τεράστιο σπίτι, κολυμπούσαν μαζί στην πισίνα, έτρωγε στα πόδια της, έπαιζαν και κυνηγιόντουσαν, ενώ το βράδυ ξάπλωνε στο κρεβάτι μαζί της. Κάποιες φορές όταν ο Νόελ έκανε για πλάκα ότι πάει να την χτυπήσει, ο Νιλ άφηνε έναν βαρύ βρυχηθμό, από εκείνους που σου παγώνουν το αίμα, σαν να έλεγε «προσοχή μην πειράζετε την μικρή μου φίλη».

Μέλανι και Νιλ δέθηκαν σε απίστευτο βαθμό.

Κάποια στιγμή όμως έπρεπε ο Νιλ να επιστρέψει στην πατρίδα του και να αρχίσουν τα γυρίσματα της ταινίας «Ρόαρ» που είχε προϋπολογισμό τα 17,5 εκατομμύρια δολάρια. Από την πρώτη στιγμή, από τα γυρίσματα κιόλας, φάνηκε ότι η ταινία δεν θα έχει καλή τύχη.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Μια λέαινα επιτέθηκε στη 14χρονη Μέλανι η οποία αποκόμισε 50 ράμματα στο κεφάλι της. Το ίδιο έπαθε και ο οπερατέρ Ζαν Ντε Μποντ. Οι φωτογραφίες είναι από το περιοδικό LIFE. Τις τράβηξε ο φωτογράφος Μάικλ Ρουζιέρ, το 1971. Η ταινία «Ρόαρ» που είχε θέμα τα αιλουροειδή σε αιχμαλωσία και τα αιλουροειδή που κινδυνεύουν έκανε εισπράξεις που δεν ξεπέρασαν τα 2 εκατομμύρια δολάρια. Η Μέλανι ακόμη και σήμερα μιλάει για τον Νιλ…

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.