ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Συμφωνούμε με τον «γίγαντα» Βαγγέλη: Αλλά να πάνε πρώτα τα παιδιά του στην πρώτη γραμμή!

Τα πιο ακριβοπληρωμένα μοντέλα για το 2015

Τα πιο ακριβοπληρωμένα μοντέλα για το 2015

Στη δημοσιότητα βγήκε η λίστα με τα πιο ακριβοπληρωμένα μοντέλα του κόσμου και για ένατη συνεχόμενη χρονιά φιγουράρει πρώτη η Βραζιλιάνα Gisele.

Σύμφωνα με τη λίστα του Forbes, από τον Ιούνιο του 2014 μέχρι τον Ιούνιο του 2015, η Gisele έβαλε στον τραπεζικό της λογαριασμό 44 εκατ. δολάρια και είναι με μεγάλη διαφορά από τη δεύτερη, το πιο καλοπληρωμένο μοντέλο στον κόσμο.

Παράλληλα, τη δεύτερη θέση μοιράζονται  οι Cara Delevingne και Adriana Lima με 9 εκατομμύρια δολάρια περιουσία.

Karlie Kloss: 5 εκατομμύρια δολάρια

 

Η Karlie Kloss ξεκίνησε την καριέρα της ως ένα ακόμη αγγελάκι της Victoria Secret, αυτό που έδωσε όμως ώθηση στην καριέρα της και την έκανε ένα από τα πιο αναγνωρίσιμα μοντέλα του κόσμου στα 23 της ήταν η φιλία της με την τραγουδίστρια Taylor Swift.

Μετά από τις εμφανίσεις της στην πασαρέλα της Victoria, η Karlie  αποφάσισε να πετάξει το όνειρο εκατοντάδων μοντέλων και να φύγει από τις επιδείξεις της Victoria με σκοπό να αναζητήσει άλλες ευκαιρίες στον χώρο των επιχειρήσεων, με αποτέλεσμα να συνάψει συμφωνία με τη Kate Spade και τη L’Oreal. Η απόφασή της δεν ήταν και τόσο λανθασμένη, αφού κατάφερε να προσθέσει στον λογαριασμό της 5 εκατομμύρια δολάρια.

Candice Swanepoel: 5 εκατομμύρια δολάρια

 

Ο Άγγελος της Victoria’s Secret, η Νοτιο-Αφρικανή Candice Swanepoel έχει υπάρξει πρόσωπο για καμπάνιες των Versace και Max Factor. Η 26χρονη σήμερα Candice  σαρώνει τις πασαρέλες και είναι ένα από τα πιο αγαπημένα μοντέλα των σχεδιαστών ανά την υφήλιο, πράγμα που αποδεικνύεται και από το υψηλό κασέ της και την εξίσου υψηλή αμοιβή της για το τρέχον έτος, που την έκανε κατά 5 εκατομμύρια δολάρια πλουσιότερη.

Alessandra Ambrosio: 5 εκατομμύρια δολάρια

 

Η βραζιλιάνα Alessandra είνια και θα είναι για πολύ καιρό ακόμα μια από τις ωραιότερες παρουσίες στον χώρο της μόδας και ένα από τα πιο επιτυχημένα μοντέλα παγκοσμίως. Η καλλονή, που είναι μητέρα δυο παιδιών, εκτός από τις πασαρέλες ενέταξε στο πρόγραμμά της και την τηλεόραση και μετέπειτα το σινεμά, καθώς συμμετείχε στην σαπουνόπερα Verdades Secretas. Παράλληλα, αυξάνει την περιουσία της από τα συμβόλαια με την Victoria’s Secret και την H&M, φθάνοντας τα 5 εκατομμύρια δολάρια φέτος.

Lara Stone: 5 εκατομμύρια δολάρια

 

Η Γερμανίδα Lara Stone έχει γίνει περισσότερο γνωστή για τις προσωπικές της περιπέτειες παρά για την καριέρα της στο μόντελινγκ. Ο χωρισμός της από τον Βρετανό κωμικό David Walliams έγινε πρωτοσέλιδο στα σκανδαλοθηρικά περιοδικά και η ίδια είδε την περιουσία της να αυξάνεται κατά 5 εκατομμύρια δολάρια από τις συνεργασίες της με τα H&M,  Dolce & Gabbana, Chanel, Prada και Stella McCartney.

Joan Smalls: 5.5 εκατομμύρια δολάρια

 

Η Πορτορικανή Joan Smalls είναι η πρώτη Λατίνα πρέσβειρα της Estée Lauder, ενώ είναι το πρόσωπο για τα κοσμήματα Tiffany. Παράλληλα, είναι ένα από τα πιο αγαπημένα μοντέλα των σχεδιαστών, όπως οι  Marc Jacobs και Calvin Klein που φαίνεται να την προτιμούν στις επιδείξεις τους και να αυξάνουν την περιουσία της κατά 5 εκατομμύρια δολάρια.

Miranda Kerr: 5.5 εκατομμύρια δολάρια

 

Το αυστραλιανό μοντέλο Miranda Kerr αν και δεν ανήκει πλέον στην ομάδα της Victoria’s Secret, έχει συνεχίσει να κερδίζει αρκετά από συμβόλαια με τις Wonderbra, H&M, Swarovski, Reebok και Mango. Πράλληλα, είναι το πρόσωπο της Swarovski και της Escada Joyful Fragrance, όπως και η συνιδρύτρια της KORA Organics. Φέτος η Kerr είδε την περιουσία της να αυξάνεται κατά 5.5 εκατομμύρια δολάρια, ωστόσο δεν ενθουσιάστηκε αφού το προηγούμενο έτος είχε καταφέρει να κερδίσει 7 εκατομμύρια.

Natalia Vodianova: 7 εκατομμύρια δολάρια

 

Η Ρωσίδα supermodel και μητέρα τεσσάρων παιδιών Natalia Vodianova είναι το πρόσωπο του αρώματος του Calvin Klein, Euphoria και έχει συμβόλαιο με την Guerlain. Μπορεί η Natalia να είδε την περιουσία της να αυξάνεται σημαντικά αυτή τη χρονιά, αφού κέρδισε 7 εκατομμύρια δολάρια, ωστόσο δεν ξέχασε τις ρίζες της με αποτέλεσμα να ιδρύσει ένα φιλανθρωπικό ίδρυμα στην πατρίδα της, το ‘Naked Heart Foundation’.

Doutzen Kroes: 7.5 εκατομμύρια δολάρια

 

Στον χώρο της μόδας γνωρίζεις ότι έχεις φτάσει την απόλυτη επιτυχία, όταν δεν έχεις πια χρόνο ή διάθεση να ασχοληθείς με τις επιδείξεις της Victoria Secret. Αυτό φαίνεται να συνέβη με τη πανέμορφη Doutzen Kroes που αποφάσισε να εγκαταλείψει τα υπόλοιπα αγγελάκια και να αφοσιωθεί σε άλλα επιχειρηματικά εγχειρήματα και φαίνεται πως δεν τα πηγαίνει καθόλου άσχημα, μιας και φέτος πρόσθεσε στον τραπεζικό της λογαριασμό 7.5 εκατομμύρια δολάρια .

Adriana Lima: 9 εκατομμύρια δολάρια

 

Η 34χρονη Adriana Lima εμφανίστηκε στην πασαρέλα της Victoria Secret το 2000 και ήταν το μοντέλο που παρέμεινε περισσότερο καιρό από κάθε άλλο στο “κλαμπ των αγγέλων”. Είναι από τα πιο επιτυχημένα και καλοπληρωμένα μοντέλα παγκοσμίως. Τα συμβόλαιά της με τους Marc Jacobs, H&M, Maybelline και άλλους της απέφεραν κέρδη ύψους 9 εκατομμυρίων δολαρίων.

Cara Delevingne: 9 εκατομμύρια δολάρια

 

Η Cara Delevingne είναι αναδιαμφισβήτητα ένα φαινόμενο στο χώρο της μόδας και μια κατηγορία από μόνη της. Στα 23 της χρόνια είδε την περιουσία της να αυξάνεται κατά 9 εκατομμύρια δολάρια, πρόλαβε να βαρεθεί το μόντελινγκ και να στραφεί στην υποκριτική και να γίνει μέλος του καστ μιας εκ των πολυαναμενόμενων ταινιών της ερχόμενης σειράς, της “Suicide Squad”. Φυσικά το μέλλον της προδιαγράφεται λαμπρό.

Gisele Bundchen: 44 εκατομμύρια δολάρια

 

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Η βασίλισσα της πασαρέλας- μόδας ήταν και όλα δείχνουν πως θα είναι μια, η βραζιλιανά Gisele Bundchen. Τι κι αν έχει αποσυρθεί επισήμως από τις πασαρέλες, η Gisele έχει βρει τον τρόπο να παραμένει στην κορυφή. Είναι το πιο επιτυχημένο μοντέλο όλο των εποχών, πράγμα που μαρτυρούν και οι αριθμοί των εσόδων της, που προκαλούν ζαλάδα και είναι σχεδόν τριπλάσιοι από τα άλλα μοντέλα. Η Bundchen, που κέρδισε αυτή τη χρονιά 44 εκατομμύρια δολάρια, είναι γνωστή και για τη φιλανθρωπική της δράση καθώς έχει ιδρύσει νοσοκομεία και ιδρύματα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.