ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Έτσι γιόρτασαν την πρώτη τους επέτειο Αμάλ Αλαμουντίν και Τζορτζ Κλούνεϊ (φωτο)

Έτσι γιόρτασαν την πρώτη τους επέτειο Αμάλ Αλαμουντίν και Τζορτζ Κλούνεϊ (φωτο)

Πέρασε ένας χρόνος από τότε που ο διασημότερος εργένης του Χόλιγουντ, Τζορτζ Κλούνεϊ, αποφάσισε να νοικοκυρευτεί. Η δικηγόρος Αμάλ Αλαμουντίν ήταν η τυχερή, με το ζευγάρι να ενώνεται με τα δεσμά του γάμου στη Βενετία.

Και ο πρώτος χρόνος πέρασε με τους δυο τους να δείχνουν πιο ερωτευμένοι από ποτέ. Την πρώτη τους επέτειο, λοιπόν, την γιόρτασαν σε ένα όμορφο εστιατόριο στη Studio City της Καλιφόρνια, απολαμβάνοντας ένα ρομαντικό δείπνο.

Η 37χρονη δικηγόρος έλαμπε μέσα στο midi λευκό με άσπρες και κόκκινες ρίγες φόρεμα της, το οποίο είναι από την αγαπημένη της εταιρεία, TOME. Το συνδύασε με nude πλατφόρμες και τσάντα.

Ακόμα δεν έχει έρθει στη ζωή τους ένα παιδάκι, ωστόσο, το ζευγάρι φαίνεται να προσπαθεί. Πριν λίγες εβδομάδες, τα δημοσιεύματα έκαναν λόγο για επίσκεψή τους σε κέντρο γονιμότητας με τους δύο τους να φαίνεται πως επιθυμούν έναν απόγονο.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.