ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Η λίστα με τις πιο σέξι γυναίκες για το 2015! [φωτο]

Η λίστα με τις πιο σέξι γυναίκες για το 2015! [φωτο]

Είναι όμορφες, είναι σέξι, είναι δυναμικές και ήταν αυτές που αποτέλεσαν πηγή έμπνευσης για την Victoria Secret. Έτσι η γνωστή εταιρεία εσωρούχων ανακοίνωσε, για δεύτερη χρονιά, την ετήσια λίστα #WhatIsSexy, με τις πιο όμορφες, γεμάτες αυτοπεποίθηση και ισχύ γυναίκες κι όχι μόνο, που έχουν εμπνεύσει την εταιρεία αυτό το έτος.

Ανάμεσα τους η Μπιγιονσέ, η Τζέσικα Μπίελ και η κωμικός Έλι Κέμπερ. Σίγουρα δεν ήταν έκπληξη που η Τέιλορ Σουίφτ συμπεριλαμβάνεται μαζί με τα μοντέλα της VS στη διάσημη ομάδα των Αγγέλων, καθώς την είδαμε να τραγουδάει σε δύο fashion show της Victoria Secret. Η εταιρεία ρώτησε μέσω Twitter τους followers της, εκτός των άλλων, για το ποια θεωρούν την πιο σέξι πόλη, και νικήτρια αναδείχθηκε το Σαν Ντιέγκο, την οποία και θα επισκεφτεί ο ‘Αγγελος Μάρθα Χαντ.

Δείτε την περίφημη λίστα:

Taylor Swift taylor_swift beyonce

Chrissy Tiegen chrissyteigen

Emma Stone emmastone

Felicity Jones felisicy

Jessica Biel jessica-biel

Lily James lillyjames

Margot Robbie margot

Olivia Palermo oliviaplermo

Rachel McAdams rachel

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!
rihanna
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.