ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

H Τζίτζι Χαντίντ και οι … καμπύλες της! [φωτό]

H Τζίτζι Χαντίντ και οι … καμπύλες της! [φωτό]

Κοιτάζοντας κανείς μία φωτογραφία της Τζίτζι Χαντίντ, η εύλογη απορία είναι μία: Πώς γίνεται κάποιοι να την χλευάζουν για το κορμί της;

Κι όμως, το σούπερ μόντελ έχει δεχθεί αρκετές διαδικτυακές επιθέσεις για τις καμπύλες της. Τόσες, που αποφάσισε να απαντήσει σε εκείνους που την επικρίνουν, με μία ανάρτηση στο Instagram.

Η Χαντίντ, που εμφανίστηκε το σαββατοκύριακο στην επίδειξη του Versace στην Εβδομάδα Μόδας του Μιλάνου και είναι ανάμεσα στις περιζήτητες της πασαρέλας, παραδέχθηκε ότι δεν άντεξε να διαβάζει όλα αυτά τα σχόλια.

«Τόσοι πολλοί άνθρωποι σχολίασαν τόσο αρνητικά αυτό το μήνα. Ναι, η κριτική στα social media έρχεται από ανθρώπους που, στο 99% των περιπτώσεων, δεν έχουν ιδέα για τι πράγμα μιλάνε. Αλλά είμαι άνθρωπος και δεν θα πω ψέματα. Επέτρεψα σε αυτό τον αρνητισμό να με επηρεάσει λίγο», έγραψε η Χαντίντ. «Οχι, δεν έχω τον ίδιο σωματότυπο με άλλα μοντέλα στις επιδείξεις. Οχι, δεν πιστεύω ότι είμαι η καλύτερη στα σόου. Ναι, θέλω να έχω μοναδικό στιλ περπατήματος, αλλά επίσης ξέρω ότι πρέπει να βελτιωθώ. Δεν είμαι ούτε το πρώτο ούτε το τελευταίο μοντέλο με το σωματότυπό μου σε αυτή τη βιομηχανία», συμπλήρωσε η 20χρονη.

Εκπροσωπώ έναν τύπο σώματος που δεν ήταν αποδεκτός στην υψηλή μόδα έως τώρα, συνέχισε η ξανθιά καλλονή. «Αλλά είμαι πολύ τυχερή γιατί είχα υποστήριξη από σχεδιαστές, στιλίστες και συντάκτες μόδας», συμπλήρωσε και ζήτησε από τον κόσμο να μην βγάζει το θυμό του πάνω της.  

«Ναι, έχω μπούστο. Εχω κοιλιακούς. Εχω οπίσθια. Εχω μηρούς. Αλλά δεν ζητάω ειδική μεταχείριση. Χωράω στα δείγματα. Τα κακά σχόλιά σας δεν με κάνουν να θέλω να αλλάξω το σώμα μου, δεν με κάνουν να θέλω να πω όχι στους σχεδιαστές που ζητούν να είμαι στην επίδειξή τους και σίγουρα δεν αλλάξουν την άποψη των σχεδιαστών για εμένα. Αν με θέλουν στο σόου τους θα είμαι σε αυτό. Αν όχι, δεν θα είμαι. Ετσι είναι τα πράγματα», προσθέτει στην ανάρτησή της η Χαντίντ, που καταλήγει: «Αν δεν σας αρέσει, μην με βλέπετε. Αν δεν είχα το σώμα που έχω, δεν θα είχα την καριέρα που έχω. Μου αρέσει που μπορώ να είμαι σέξι, είμαι περήφανη για αυτό».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.