Η Μπαρ Ραφαέλι με το νυφικό της……που την έκανε να μοιάζει με Θεά!!! [φωτό]

Η Μπαρ Ραφαέλι με το νυφικό της……που την έκανε να μοιάζει με Θεά!!! [φωτό]

Αδιαμφισβήτητα ήταν ο γάμος της χρονιάς. Η Μπαρ Ραφαέλι παντρεύτηκε το περασμένο Σάββατο στο Ισραήλ και ως πριν μερικές ώρες δεν είχε κυκλοφορήσει καμία φωτογραφία από αυτόν. Ωσπου έκανε ένα ποστ στο Ιnstagram το μοντέλο… 

«Η πιο ευτυχισμένη μέρα της ζωής μου! Παντρεύτηκα τον καλύτερό μου φίλο! Ζωή, χαμόγελο και αγάπη, μαζί, για πάντα», έγραψε στο Instagram η 30χρονη καλλονή και δημοσίευσε το πρώτο ενσταντανέ από το γάμο που απεικονίζει την ίδια αγκαλιά με τον επιχειρηματία σύζυγό της Άντι Έζρα.

Σύμφωνα με πληροφορίες το ζευγάρι παντρεύτηκαν παρουσία 300 καλεσμένων, σε μία τελετή που κόστισε περίπου 250.000 ευρώ.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Η Μπαρ φόρεσε νυφικό του οίκου Chloe σε boho στιλ που την έκανε να μοιάζει με θεά, ενώ για τη δεξίωση άλλαξε, βάζοντας ένα φόρεμα του ίδιου οίκου. Για τις ανάγκες του γάμου, στο «Beresheet Hotel» στήθηκε μία σκηνή με πολλά μωβ φωτορυθμικά και παγοκρυστάλλους, με τους καλεσμένους να διασκεδάζουν με άφθονη σαμπάνια και το διάσημο σταρ του Ισραήλ Arik Weinstein.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.