ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Beverly Hills 90210: Η Ντόνα (Τόρι Σπέλινγκ) αποκαλύπτει… με ποια αγόρια από τη σειρά είχε κάνει σχέση (φωτό & βίντεο)

Beverly Hills 90210: Η Ντόνα (Τόρι Σπέλινγκ) αποκαλύπτει… με ποια αγόρια από τη σειρά είχε κάνει σχέση (φωτό & βίντεο)

Το Βeverly Hills 90210 ήταν η σειρά που έσπασε ταμεία διεθνώς τη δεκαετία του 1990, παρουσιάζοντας τη ζωή μιας παρέας νέων. Μια ζωή που τα είχε όλα, άναμεσά τους και πολύ σεξ. Καί όπως αποδεικνύεται όχι μόνο εντός πλατό… 

Η Ντόνα, κατά κόσμον Τόρι Σπέλινγκ, αποκαλύπτει σήμερα, πολλά χρόνια μετά το τέλος της σειράς, ότι είχε κάνει σεξ με δυο συμπρωταγωνιστές της! 

H Τόρι Σπέλινγκ 

Η Σπέλινγκ συμμετείχε στο ριάλιτι με τον ανιχνευτή ψεύδους όπου κλήθηκε να απαντήσει σε καυτές ερωτήσεις. Εκεί έκανε και τις αποκαλύψεις. Η παρουσιάστρια της εκπομπής ρώτησε, κάποια στιγμή, την τηλεοπτική Ντόνα αν συνυπήρξε ερωτικά με κάποιον από τους συμπρωταγωνιστές της. Η «Ντόνα» απάντησε θετικά και πρόσθεσε: «Οχι μόνο με έναν!». «Ήμουν μικρή, ο Μπράιαν (Οστιν Γκριν) και εγώ ήμασταν οι μικρότεροι στη σειρά, ήμασταν 16 και θυμάμαι την πρώτη φορά που έπιασα το χέρι του, μου άρεσε» είπε διευκρινίζοντας  πως ήταν κάτι περισσότερο από σεξ ανάμεσα τους, «ανατρίχιαζα όταν του μιλούσα» δήλωσε χαρακτηριστικά.

Ο Οστιν Γκριν

Οσον αφορά τον δεύτερο πρωταγωνιστή της σειράς με τον οποίο έκανε σεξ η Τόρι Σπέλινγκ, παρά τις πιεστικέ ερωτήσεις της παρουσιάστριας δεν θέλησε να αποκαλύψει το πρόσωπο.  Δια της εις άτοπου όμως η παρουσιάστρια έφτασε ανάμεσα στον Λουκ Πέρι (Ντίλαν) και τον Τζέισον Πρίστλεϊ (Μπράντον). 

Ο Τζέισον Πρίστλεϊ

Ο Λουκ Πέρι

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.