ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Αυτός είναι ο λόγος που η Ελένη Μενεγάκη παράτησε τα πάντα για να ζήσει τον απόλυτο έρωτα!

Αυτός είναι ο λόγος που η Ελένη Μενεγάκη παράτησε τα πάντα για να ζήσει τον απόλυτο έρωτα!

Πριν 6 χρόνια περίπου η Ελένη Μενεγάκη γνώρισε τον απόλυτο έρωτα στα μάτια του Ματέο Παντζόπουλου. Τι ήταν αυτό όμως που μεταμόρφωσε την Ελένη σε μια γυναίκα που σχεδόν από τη μια μέρα στην άλλη σταμάτησε να ενδιαφέρεται για την τέλεια εικόνα της και άρχισε να ενδιαφέρεται για τις πραγματικές χαρές της ζωής;

Η Ελένη Μενεγάκη είναι πλέον και επισήμως Κα Παντζοπούλου και ο γάμος της με τον Ματέο τελέστηκε το περασμένο καλοκαίρι στην Άνδρο.

Όσοι γνωρίζουν καλά την Ελένη αποκαλύπτουν πως πλέον η παρουσιάστρια είναι ένας τελείως διαφορετικός άνθρωπος που δεν νιάζεται να τσαλακωθεί καθώς πλέον την ενδιαφέρουν πιο πολύ οι απλές καθημερινές αληθινές στιγμές και όχι η εικόνα και το φαίνεσθαι.

Αυτό φυσικά φαίνεται και από τους 2 γάμους της. Ο πρώτος ήταν υπέρλαμπρος και σε απευθείας μετάδοση, ενώ ο δεύτερος έγινε γνωστός πραγματικά στην τύχη επειδή μια δημοσιογράφος τηλεοπτικής εκπομπής, έτυχε να είναι από την Άνδρο και να βρίσκεται στο νησί τις μέρες του γάμου της όμορφης Ελένης.

Σύμφωνα με την αστρολογία, που η Ελένη πάντα εμπιστεύεται, ο γάμος της με τον Ματέο ήταν ένα γεγονός πάνω από τις δυνάμεις της καθώς ο έρωτάς τους σύμφωνα με τα άστρα ήταν πολύ δυνατός. Άλλωστε και οι δύο έχουν την Σελήνη στο ίδιο ζώδιο και κοντά στις ίδιες μοίρες. Αυτό σημαίνει ότι βλέπουν και αισθάνονται με έναν κοινό τρόπο τη ζωή και τα πράγματα που συμβαίνουν.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Αυτό δείχνει επίσης πως μάλλον δεν θα δούμε την Ελένη ξανά να χωρίζει και να γνωρίζει κάποιον άλλον έρωτα. Τα άστρα δείχνουν πως οι δυο τους βρήκαν τον άλλο τους μισό ο ένας στα μάτια του άλλου!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.