ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Πρωταγωνίστρια ερωτικών ταινιών έγινε έξαλλη με αεροπορική εταιρεία επειδή… (φωτό)

Πρωταγωνίστρια ερωτικών ταινιών έγινε έξαλλη με αεροπορική εταιρεία επειδή… (φωτό)

Δεν προσποιείται… Μια Γαλλίδα πρωταγωνίστρια σε ερωτικές ταινίες, έγινε έξαλλη με μια αεροπορική εταιρεία όταν διαμαρτυρήθηκε για την καθυστέρηση μιας πτήσης και αυτό που έλαβε ήταν ένα Tweet με υπονοούμενα για το επάγγελμά της.

Ας πάρουμε την είδηση από την αρχή. Η Nikita Bellucci εκνευρίστηκε όταν η πτήση της με τις αερογραμμές Transavia από τη Βουδαπέστη, τη Δευτέρα, είχε καθυστέρηση και έτσι ζήτησε μέσω Twitter από τον αερομεταφορέα περισσότερες λεπτομέρειες, επισημαίνοντας παράλληλα ότι η αναχώρηση είχε αλλάξει τέσσερις φορές.

Σύμφωνα με το The Local, η Γαλλίδα έλαβε την εξής απάντηση από έναν υπάλληλο της εταιρείας: «η πτήση έχει προγραμματιστεί για τις 14:30. Με εσένα προτιμούμε να διαρκέσει περισσότερο. Να έχεις μια καλή ημέρα. Παραμένω διαθέσιμος», έγραφε ενώ το σχόλιο συνοδευόταν και από μια φατσούλα που έκλεινε το μάτι.

Να τι απάντησε εκείνη: «Ένα μάτσο καθάρματα. Δεν θα πετάξω ξανά μαζί με αυτή την άθλια εταιρεία». Η Transavia , θυγατρική της Air France, έστειλε στην Bellucci μια απολογητική επιστολή ενώ εκείνη επέστρεψε και μέσω Twitter έγραψε ξανά: «Στη Γαλλία, δυστυχώς έχω παρατηρήσει ότι αν είσαι πρωταγωνίστρια ερωτικών ταινιών, δεν έχεις το δικαίωμα να έχεις καλλιεργημένο μυαλό και δεν πρέπει να μοιράζεσαι την άποψή σου. Άνοιξε τα πόδια σου, να είσαι όμορφη και σκάσε… αυτό επιτρέπεται». ansffbash2 ansffbash1

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!
nasidkf2nasidkf1
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.